CHP Parti Meclisi Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Gaye Usluer, Eskişehir Emniyet Müdürü Engin Dinç’i ziyaret etti.
Eskişehir Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Engin Dinç’i ziyaret eden Usluer, Dinç’e yeni görev yerinde başarılar diledi. Eskişehir’in sosyal ve kültürel anlamda gelişkin bir şehir olmasının emniyet görevlileri açısından olumlu olduğunu söyleyen Usluer, Dinç’in şehre kolay alışacağını ve seveceğini ifade etti. Eskişehir’in insanlarının duyarlı olduğunu söyleyen Usluer, “Şehrimiz sizlere emanet, birlikte hem şehrimizi hem ülkemizi huzurlu bir ortama erdirmek için çalışmalıyız. Asıl derdi memleket olan insanlara ihtiyacımız var. Hem Eskişehir şanslı hem de siz şanslısınız. Güzel, huzurlu bir çalışma ortamı diliyorum” dedi.
Dinç, Usluer’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, Eskişehir’in güveli bir kent olduğunu dile getirdi. Zaman zaman gece geç saatlerde dışarı çıktığını ve üniversite öğrencilerinin rahatlıkla dolaştıklarına şahit olduğunu belirten Dinç, “ Bu güven ortamı ülkenin birçok yerinde maalesef yok. Vatandaş Polise güvenmeli, polis vatandaşın sığınacağı, güveneceği bir yerde olmalı, korkmamalı. Bunun için çalışmalar yapmalıyız” dedi. ​

 
Editör: TE Bilişim