CHP Eskişehir Milletvekili Cemal Okan Yüksel, referandum çalışmalarını Muğla ili ve ilçelerinde sürdürdü. Vatandaşa ‘sandığa git’ çağrısı yapan Yüksel; “Boş verme, oy ver. Yüzde 50 + 1 sen ol” dedi.
 
 
Referandum çalışmaları kapsamında vatandaşla buluşan Cumhuriyet Halk Partisi’nin Eskişehir Milletvekili Cemal Okan Yüksel, bu kez Muğla ilindeydi. Milletvekili Yüksel farklı il ve ilçelerde yaptığı saha çalışmaları sonucunda, referandumda ‘hayır’ sonucunun çıkacağına olan inancının daha da pekiştiğini belirterek; “Umutsuzluğa kapılanlar, yarınından endişe edipte kılını kıpırdatmayanlar sokağa çıksın, halkın nabzını tutsun. Bu ülkede milyonlarca kişi başına geleceklerden korkup, susuyor. Böyle bir baskı ortamında bile hayırlı bir umut filizleniyor” dedi.
 
BOŞ VERME, OY VER
 

Şartlar ne olursa olsun, vatanını seven herkesin 16 Nisan günü sandığa gitmesi gerektiğini belirten CHP’li Yüksel Muğla’da yaptığı görüşmelerde vatandaşa şu mesajı verdi; “Bu mücadeleyi yüzde 50’den 1 oy fazla alan kazanacak. Sandığa git, boş verme, oy ver. Yüzde 50 + 1 sen ol. Geleceğine sahip çık!” Yaptığı referandum çalışmaları kapsamında vatandaşla birebir görüşen, özellikle evet diyeceğini söyleyenlerin sorularını tek tek yanıtlayan Yüksel; “Bu seçimlerde partinizin taraftarlığını değil, Cumhuriyet’in bekçiliğini yapın” mesajını veriyor.
 
Editör: TE Bilişim