Özellikle müşterilerin bir konaklama yerinde en dikkat ettiği detay, tertemiz yumuşacık otel nevresimi,yastıklar havlular ve çarşaflardır. Otelin konumu verdiği hizmeti ve personeli kadar önem taşıyan, müşteri memnuniyetini zirveye taşıyacak en önemli şeylerden biridir otel tekstili. Ortak kullanım alanları sürekli insan ağırlayan yerler her zaman üst seviye Hijyen içermelidir. Misafirlerini en iyi şekilde ağırlamayı hedefleyen otel sahipleri otel tekstili konusuna ciddi ağırlık vermelidir. Kimse konakladığı otelde gelişi güzel temizliğinden endişe ettiği ürünleri kullanmak istemez. Vücuda temas eden otel nevresimi, yastık,  havlu çarşaf, her kumaş kişiye özel temizlikte ve Hijyen olmalıdır. Sağlık açısından da bir başkasının kullandığı ürünü kullanmak doğru bir durum değildir.

Otel tekstili konusunda kolay temizlenebilen kaliteli dokuda ve yıpranıp sertleşmeyecek leke tutmayan tekstil ürünleri tercih edilmelidir. Oda kapısını açıp içeri giren müşteri temizlik ve düzen konusunda adeta büyülenmeli, kendi evi konforunda güven duyarak ürünleri kullanmalıdır. Ucuz tekstil ürünleri çabuk yıpranır size her zaman daha pahalıya patlar bunu unutmayın. Her gün düzenli kullanılan ürünlerin kalite standardı belli seviye üzerinde olmak zorundadır. Ne çok para ödeyin ne çok kalitesiz otel ekipmanları tercih edin. Bunun orta yolu için birbirinden şık ürünleri bütünüyle sizlerle paylaşmak istedik.

OTEL TEKSTİLİ KALİTESİNİ BELİRLEYEN İNCE DOKUNUŞLAR

El havlusu: 30-45 cm ebatlarındadır. %100 pamuktan üretilmiştir. Tercihen 40 derecede yıkanmalıdır. Yumuşatıcı kullanımı dokusunu daha yumuşak hale getirir. Temizlemek için ağartıcı kullanımına gerek yoktur. Uzun süreli yıkamalarda renklerde solma yapmaz. Ütü yapılabilir, kuru temizlemeye verilmemesi önerilir. Elde ve makinada yıkanabilir ürünlerdir.

Banyo havlusu: 90x150 ölçülerindedir. 40 derecede yıkayınız.Renginin solmaması ve uzun ömürlü olması için, yıkama işlemi gerçekleştirirken benzer renkte olanlarla yıkanılması önerilir.Kurutma makinesine düşük devirde atabilir ve de düşük ısıda eğer istenirse ütüleme yapılabilir. Kuru temizleme önerilmez, ağartıcı kullanılmamalıdır.

Ayak havlusu: Süper emici özelliği olmak durumundadır. Üzerinde bulunan suyu veya ıslak ayakla basılmasından, en fazla 1 dakika sonra bütün suyu emerek içine hapseder, suyu kesinlikle dışarıya bırakmaz böylece ayaklar kesinlikle nemli kalmaz. Kullanım alanları; duş kabin, banyo, küvet ve de lavabo vb. alanlarda oluşan ıslaklara kesin çözüm olarak üretilmiştir. Ürün pamuk ipliğinden üretilmiştir.Yumuşacıktır ve suyu hızlı çekme özelliğine sahiptir. Ölçüler genel olarak 60x60 ebatlarında üretilir.

Bornoz:Bornoz üretimi ve havlu üretimi ile aynıdır, giyilebilen bir havlu da denebilir.İlk aşamada ipliklerin sarım işlemi yapılır, ardından boyanır renk verilir, dokuması yapılır ve son işlem ise dikim gerçekleşir. Bornoz üretiminde hidrofil, silikon, enzim ve TÜRBANG kullanılır. Cildin ihtiyaç duyduğu yumuşaklığa ve su emici özelliğe sahiptir. Naylon ve sentetik bornozlar kurutma görevini yerine getirmezken hem kısa ömürlü olur hem de sağlığa zararlıdır. Bu yüzden %100 pamuk olan bornozlarımız tam misafirlerinize uygun olacaktır.

Peştamal:Havlu benzeri üründür. Keten ve pamuk ipliklerden dokuma işlemi yapıldığı için suyu emme gücü yüksektir. İnce dokulu olduğu için hemen kurur, havluya oranla taşıması daha kolaydır. İçerisinde; keten, pamuk, viskon kullanılarak üretimi yapılmaktadır.

 

DİNLENDİRİCİ BİR UYKU İÇİN DÜŞÜNÜLEN HERŞEY

Sıvı geçirmez ALEZ: Bakteri savar yatak koruyucusudur. Yatağa temas edecek tüm sıvıların geçişini engellemek için kullanılmaktadır. Uzun ömürlü ve sıkça yıkandığında da dokusu kolay bozulmaz. 40 derecede rahatlıkla yıkanabilen ütü gerektirmeyen ve üzerinde leke tutmayan kumaş ile dikilmiştir.

Yastık kılıfı:Ebat olarak 50x70 ölçülerindedir. Kolay kuruyabilen leke tutmayan kumaş dokusuna sahiptir. Yapı itibariyle, kumaşı yumuşacıktır isteğe göre kumaş tercihi yapabilme şansınız vardır.

Pike:Tek kişilik ya da çift kişilik olarak satılmaktadır. Hafif yapıda buruşma yapmayan özelliklere sahiptir. Yıkandığı zaman çekme ve sertleşme yapmaz. Nem iletkenliğine sahip, serin tutan dokudadır.

Silikon yastık: Kaliteli silikon dolgusu sayesinde kolaylıkla kabartılıp havalandırılabilir. Nefes alıcı özelliğe sahiptir. 50x70 ebatta 1000 gr ağırlığında MİKROFİBER silikon dolgusuyla üretilmiştir.

Çarşaf:Talebe göre tek kişilik ya da çift kişilik gönderilmektedir. 180×280 veya 280×280 cm ölçülerinde hazırlanır. Tercihen yastık kılıflarıyla bir model çarşaf takımı olarak kombine edilmiştir.

Nevresim: Yorgan kılıfı için tasarlanmıştır, çift kişilik ve tek kişilik olarak satışı yapılmaktadır. 40 derece de yıkanabilen leke tutmaz naylonumsu olmayan kumaşlar ile dikilmiştir. Leke tutmaz ve sıcak yaz günleri için yakıcı bir yapısı yoktur. Nemi emer ve nefes alır.

Otel restoranlarında, balkonlarda ve de odalarda kullanılan masa örtüsü, runner, peçete,gibi detaylara önem veren otel sahipleri içinde ürünlerimizin pamuk ve polyester karışımı kumaştan hazırlandığını belirtelim. Bir otelin içinde kişisel kullanıma uygun aklınıza gelebilecek her çeşit ürün Skalasına sahibiz. Uygun fiyatlarla kaliteli hizmet alabilmek için www.otelurunleri.com.tr sitesinden iletişime geçebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim