Futbol için en fazla kullanılan ayakkabılardan biri de halı saha ayakkabılardır. Lescon marka halı saha ayakkabısı modelleri hem kullanım rahatlığı hem de estetik görüntüsü ile dikkat çekmektedir. Zemin malzemesi poliüretan olan ayakkabılar, halı sahalarda esnek ve rahat bir şekilde kullanılmaktadır. Tabanı çok dayanıklı olan ürünler, halı sahada kaymaması ile de oldukça kullanışlı olmaktadır.

Halı saha ayakkabılarında bulunan darbe dağıtma özelliği, yüksek performans gösterme imkanı vermektedir. Les Insole özellikli halı saha ayakkabısı, ayağın terlemesini ve ayakkabı nemini en aza indirir. Bunun için ayakkabının iç malzemesi özel olarak üretilmiştir. Rahat kullanıma sahip olan ayakkabılar, halı sahalar için idealdir.

Şık Tasarımlara Sahip Halı Saha Ayakkabıları

Halı sahalarda kullanılan ayakkabılar, şık ve estetik tasarımlara sahiptir. Electra, Lunar gibi model seçenekleri ile çeşitli renklerde halı saha ayakkabısı kullanılabilmektedir. Ürünlerin yapısı ayak sağlığını desteklemektedir. Bu ayakkabılarda teknik ve konfor birleştirilmiştir. Halı saha ayakkabılarını satın almak için https://www.lescon.com.tr/hali-saha-ayakkabisi/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim