Sosyal içerik platformu dendiğinde en basit haliyle internet kullanıcılarına sosyal içerik sunan eğlence tabanlı platform olarak da gelir. Klasik habercilik anlayışının dışında kullanıcılarına eğlence ve keyifli vakitler sağlayan platform olan Pathyou, aynı zamanda doğru bilgi akışını da sunar. Kullanıcıların sitede en fazla zaman geçirecek süreyi sağlamayı başaran platformda video, görsel infografik gibi içeriklerde yer alır. Küratörler tarafından üretilen içerikler sayesinde kullanıcılar hem eğlenceli hem de kaliteli vakit geçirirken daha uzun süre kalıyor. Kısa süre içerisinde hedef kitlesini yakalayan platform, kullanıcılarına küratörlük deneyimi de sunuyor.

Hızla Büyüyen İçerik Sitesi

Birçok farklı kategoriye bünyesinde yer veren ve tüm bu kategorilerde kullanıcılarının içerik eklemesine izin veren sosyal içerik platformu bünyesinde;

·       Yaşam Tarzı

·       Mutfak

·       Sağlık

·       Seyahat

·       Bilim

·       Tarih

·       Doğa

·       Hayvanlar

·       Aile ve Çocuklar

·       Teknoloji

·       Moda

·       Eğlence

·       Sosyal Yaşam

·       Ev, Bahçe

·       Otomotiv, Havacılık, Denizcilik

·       Kültür

·       Güzellik

·       El Sanatları

·       Sanat

·       Felsefe

·       Spor

·       Profesyonel Yaşam gibi onlarca farklı kategori yer almaktadır.

Kullanıcılar kendi yüklediği içerikleri milyonların görmesini sağlarken faydalı bilgileri de paylaşma olanağına fırsat bulur. Yeni olmasına rağmen en hızlı büyüyen içerik sitesi hayata dair her şeyin bulunduğu bir sosyal içerik platformu olmaya devam ediyor kullanıcılar sıkılmadan web olmadan farklı ve doğru kaynaklardan tamamı ile tarafsız içerikleri okuyabiliyor.

Komik Ve Eğlenceli Videolar

Kullanıcılar kendi derledikleri içeriklerini paylaşarak insanların doğru bilgi edilmesine destek sağlıyor. Komik ve eğlenceli videolar ile insanların web'de gezinti için ilk tercih ettiği sosyal içerik platformu haline gelen Pathyou, hem ülke genelinde hem de dünya çapında yaşanan ve gelecekte insanın hayatını etkileyecek her türlü bilgiyi kullanıcıları ile paylaşıyor. Kullanıcılarını güncel olaylar, gündemdeki gelişmeler, ilginç bilgiler, listeler videolar sosyal içerik platformu eğlenceli içerikleri ile fark yaratmaya devam ediyor. Satış odaklı bir platform olmak yerine öğrenim yolu felsefesiyle ilerleyen Pathyou online içerik platformundan her yaştaki kullanıcı merak ettiği konularda bilgi sahibi olabilir. Kolaylıkla küratör olarak insanlara uzman oldukları konularda bilgi akışı sağlayabilir.

Editör: TE Bilişim