Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla bir kutlama mesajı paylaştı. Başkan Ataç, “Kentimizde büyüklerimizi rahat ettirebilmek ve yaşamlarını kolaylaştırmak adına durmadan çalışıyoruz” dedi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla deneyimli vatandaşların ne kadar değerli olduğuna dikkat çekti.

Başkan Ataç mesajında, “Toplumumuzun geçmişten günümüze taşıdığı en önemli özelliklerinden birisi yaşlılarına karşı gösterdiği sevgi ve saygıdır. Büyüklerimiz, geçmişimizi geleceğe taşıyan, yarınlarımızı kuran, kültür ve medeniyetimizin en değerli taşlarıyla süslenmiş baş tacımızdır. Deneyimli vatandaşlarımızı her gün hatırlamalı, asla unutmamalıyız. Bizler Tepebaşı’nda büyüklerimizi rahat ettirebilmek ve yaşamlarını kolaylaştırmak adına durmadan çalışıyoruz. Her bireyin günün birinde yaşlanacağını, onların değerli tecrübeleri ile bizlere ışık tuttuğunu asla unutmamalıyız. Tepebaşı Belediyesi olarak evde bakım hizmetimiz TEBEV, Metin Özöğüt Yaşam ve Bakım Merkezi, Sağlıklı Yaşlılar Konuk Evi ve Alzheimer Konukevi ile yaşamlarını kolaylaştırmaya devam ediyoruz. Büyüklerini daima el üstünde tutan bir kültürü benimseyen bizler, yaşlılarımıza hak ettikleri saygı ve sevgiyi göstermeye, toplumsal yaşama aktif olarak katılmalarını sağlamaya devam edeceğiz.  Bu duygu ve düşünceler ile tüm değerli büyüklerimin Yaşlılara Saygı Haftası’nı kutluyor, kendilerine huzur içerisinde, sağlıklı günler diliyor ve ellerinden öpüyorum” sözlerini kullandı.

Editör: Mustafa YILDIRIM