Darbeli matkaplar; ucun hemen arkasında bir çarpma kuvveti (dolayısıyla "çekiç" olarak adlandırılır) üretir. Bu da onu duvar malzemesini delmede verimli hale getirir. Bosch gbh 2-26 dre ürünü son zamanlarda en çok tercih edilen matkaplar arasındadır. Mekanik olarak konuşursak; bir darbeli matkap, eşleşen oluklara sahip iki diske sahiptir.

Çekiç diski, sürtünme ile ayna diskine karşı yükselirken, darbe ile düşer. Saniyede birçok kez ileri ve geri çarpmak için ayna oluşturma özelliğine sahiptir. Bu çekiçleme eylemi dakikadaki vuruş/darbe olarak ölçülür. Bosch gbh 2-26 dre yedek parça ise kolaylıkla bulunmaktadır. Makine Ustası internet sitesi üzerinden alışveriş sağlayabilirsiniz.

Döner çekiçler; darbeli matkaplarla aynı fikre sahiptir. Bu fikirler çoğunlukla; duvar malzemesini delmek içindir. Bir döner çekiç, çekiçleme hareketini bir piston ile oluşturur. Güç tetiği çekildiğinde, piston silindirin içinde kuvvetle ileri doğru hareket eder. Bu hareket aynı anda silindir duvarları içinde yüksek hava basıncı yaratır ve hava basıncını güçlü bir hızla çekiç mekanizmasına gönderir.

Gbh 2-26 Dre En Ucuz Nerede Bulunur?

Bosch markasına ait Gbh 2-26 dre en ucuz gibi ürünler birçok yerden bulunabileceği gibi en çok Makine Ustası internet sitesi üzerinden güvenle bulabilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM