Başkan Ataç, “Biz büyük bir aileyiz sözü, slogan değil bir Tepebaşı gerçeğidir. Bu aile samimiyeti, bu birliktelik artarak devam edecek” dedi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehirlilerin davetleri çerçevesinde gerçekleştirdiği ev ziyaretlerine aralıksız biçimde devam ediyor.

Başkan Ataç son olarak Çukurhisar Mahallesi’nde Serap ve Cengiz Altan çiftinin evine konuk oldu. Ziyarette Başkan Ataç, aile üyeleri ile sohbet ederken belediye çalışmalarına ilişkin de bilgiler verdi.

Başkan Ataç daha sonra Tepebaşı Belediyesi’nin mahallede bulunan hizmet binasında da mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Burada da Çukurhisar sakinleri ile sohbet eden Başkan Ataç, vatandaşlardan gelen soru ve talepleri de dinledi. Bir değerlendirmede bulunan Başkan Ataç, “Eskişehirli hemşehrilerimiz ile her zaman ve her ortamda bir araya gelmeye devam ediyorum. Belli dönemlerde değil yılın her günü yaptığımız bu ev ve mahalle ziyaretlerinden dolayı da çok mutluyum. Vatandaşlarımız sağ olsunlar bizleri davet ediyor. Toplantılarımız, vatandaş-belediye başkanı buluşmasından ziyade bir aile toplantısı samimiyetinde gerçekleşiyor. Eksik olmasındalar, hemşehrilerim bizleri kendi hanelerinden ayırmıyor. Biz büyük bir aileyiz sözü, slogan değil bir Tepebaşı gerçeğidir. Bu aile samimiyeti, bu birliktelik devam edecek” diye konuştu.

Başkan Ataç’a Çukurhisar Yeni Mahalle Muhtarı Fatih Ay, Hisar Mahalle Muhtarı Mustafa Omiş, Keskin Mahallesi Muhtarı Hasan Kayhan ve Tepebaşı Belediye Meclis Üyesi Hasan Hüseyin Bolat da eşlik etti.

Mahalleliler de Başkan Ataç’a gerçekleştirdiği çalışmalar ve ziyareti için teşekkür etti.

Editör: Mustafa YILDIRIM