Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, yeni yıl mesajı yayınlayarak yoğun bir çalışma içinde bir yılı geride bıraktıklarını, iyi dilek ve umut dolu beklentilerle yeni yıla merhaba diyeceğimizi ifade etti.

“Bugüne kadar, sizlerden aldığımız güç ve güvenle şehrimize hizmet etmeye gayret gösterdik” diyen Büyükerşen mesajında şunları dile getirdi:

“2020 yılında da, bu gayret ve çabamız artarak devam edecek. Eskişehir’imizi layık olduğu yere bir adım daha yaklaştırabilmek için çalışmayı aynı kararlılıkla sürdüreceğiz. Geride bıraktığımız hizmet süremiz içinde, hepimizin yaşamaktan ve mensubu olmaktan gurur duyacağımız bir Eskişehir yaratmak için çalıştık. Bu şehir, insan kalitesi ve sahip olduğu değerleriyle, bugün olduğu yerden çok daha iyi yerleri hak etmektedir. Yaşamın her alanında özgürlük, demokrasi, hoşgörü ve yeniliklere açık olan Eskişehir, bu değerleri üzerine çağdaş bir şehirleşmeyi, halktan aldığını halka vermeyi ve belediye hizmetlerinde adaleti sağlamayı kendisine şiar edinmiş bir şehirdir. Bu ilkenin, önümüzdeki uzun yıllar boyunca Eskişehir’imizin rehberi olacağına yürekten inanıyorum.

2020 hep birlikte çalışacağımız, üreteceğimiz, paylaşacağımız ve hepsinden önemlisi çok mutlu olacağımız bir yıl olsun, yeni yılınız kutlu olsun.”

Editör: TE Bilişim