bulvar-aktar-2

Trendyol, n11, hepsiburada, pazarama alışveriş sitelerinde yer alan Bulvar Aktar,  bu sitelerde uygulanan; sepette yüzde 10 indirim, 2 al 1 öde, saatlik flaş ürün indirimleri, gibi kampanyalarla kârlı alışverişin de adresi olacak. Online satışların mağaza fiyatlarıyla aynı olduğunu bazı ürünlerin ise kampanya olan dönemlerde daha uygun fiyatla satışa sunulduğunu ifade eden Sibel Yasak, taksitli ödeme olanağı bulunan sitelerde, 75 lira üzeri alışverişlerde ise kargonun ücretsiz olduğunu söyledi.

TAKİPÇİLERE ÖZEL AVANTAJLAR

İnsanların www.bulvaraktar.com sitesini ve Bulvar Aktar’ın sosyal medya hesaplarını takip ederek ayrıcalıklara sahip olabileceklerini belirten Yasak,               “ www.bulvaraktar.com sitesini takip edenlere ve sosyal medyalarına üye olanlara indirimli fiyat ayrıcalıkları sunulacak.” dedi. Online alışveriş ile insanların ihtiyaç duyduğu ürünlere daha kolay ulaşabildiğini ifade eden Sibel Yasak, “Bitkisel takviyeleri, bitki çayları, baharatları, bitkisel yağları, krem ve, şampuanları, cilt bakım ürünlerini sitemizden ve alışveriş sitelerinden edinebilirsiniz.” diye konuştu.

bulvar-aktar-3

GÜVENLİ ARIŞVERİŞ İÇİN…

Dijital platformlarda yer alarak, daha çok insana kolayca ulaşabilmeyi amaçladıklarını ifade eden Bulvar Aktar İşletme Müdürü Sibel Yasak, “Online alışverişlerde de güven çok önemli, bizden ürün alıp memnun kalan insanlar nasıl yeniden geliyorsa, online alışverişlere de aynı güveni taşıyacağız.” şeklinde konuştu. Güvenilir bir alışveriş için dikkat edilmesi gerekenleri ise Yasak şöyle anlattı: “Güvenli alışveriş için insanlar, işletme kayıt belgesi olan, güvenilir ve bildikleri aktarları tercih etmeliler. Online alışverişlerde de bildikleri, güvendikleri firmaları tercih etmeleri önemli.” Online alışveriş sitelerinde satılan bir ürünün orijinal olup olmadığını anlamanın çok olanaklı olmadığına dikkat çeken Yasak, şöyle konuştu: “Maalesef aynı ürün, farklı yerlerde çok farklı fiyatlarla satışa sunulabiliyor, bu durumda güvenilir yerden alışveriş tek çözüm oluyor. Biz ürünlerimizi direkt üreticiden alıyoruz, kapımıza gelen herkesten ürün almıyoruz. Böylece ürünümüzün orjinal olduğunu bilerek, ürünümüze güvenerek satış yapıyoruz, çünkü gelen müşterinin sürekli olmasını diliyoruz.”

SORU SORMAK DA MÜMKÜN

www.bulvaraktar.com web sitesinde müşteri temsilciliği hizmeti verdiklerini, insanların yaşadıklara sorunlara ilişkin sorularını yanıtladıklarını ve tavsiyelerde bulunduklarını da sözlerine ekleyen Yasak, “Müşterilerimiz sitemizde watsapp hattı üzerinden soru sorabiliyor. Ürün satışının yanı sıra sitemizde bilgilendirici, eğitici bölümlere de yer veriyoruz.” şeklinde konuştu.

Editör: Mustafa YILDIRIM