Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yıllardır sürdürdüğü ve veren el ile alan elin birbirini görmediği örnek dayanışma projesi “Ramazan Paylaşmaktır” ile büyük bir sosyal yarayı, hayırsever Eskişehirlilerin desteğiyle iyileştirmeye devam ediyor.

Ramazan ayının birlik, beraberlik ve paylaşma duyguları ile ihtiyaç sahiplerine destek olmak amacıyla başlatılan uygulama yıllardır destek görürken, bu yıl hem Eskişehir’deki ihtiyaç sahipleri hem de şehrimize gelen depremzede vatandaşlar için gıda ve kahvaltılık kolisi bağışları yapılıyor.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Büyükşehir Belediyesi’ne bir bağış da Saygı Mağazaları’ndan geldi. Şehir Paylaşmaktır uygulamasına destek olan iş insanı Ertan Saygı, ihtiyaç sahiplerine desteğini sürdürdü.

Uygulamaya sunduğu katkı nedeniyle Saygı Giyim Tekstil San. ve Tic. Ltd. şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Saygı’yı makamında ağırlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Saygı’ya teşekkür belgesi takdim etti.

Büyükerşen hayırseverlerin de katkılarıyla yardım çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğünü belirterek Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ayı olduğunu vurguladı ve Ertan Saygı’yı duyarlı davranışı nedeniyle tebrik etti.

Editör: Mustafa YILDIRIM