Katılımcıların büyük çoğunluğunu Özel Çağdaş Okulları öğrencilerinin oluşturduğu, velilerin de katılımı ile birlikte yoğun programdan oluşan kampta, Kiteboard derslerine büyük bir heyecanla başlandı.

Kampın ilk günü otelde Ford Kite Academy kurucusu Yavuz Aksakal ile tanışan öğrenci ve veliler, bilgilendirme toplantısının ardından ilk eğitimleri için Azmak nehrinden botla sahile gelerek gerekli malzemelerin hazırlanması ve kite kontrol eğitimine geçtiler.

Programın 2 ve 3. günü sabah ve öğleden sonra yapılan yoğun kite dersi programlarının yanı sıra, öğrenciler sabah sporu ile güne başlarken, orman yürüyüşü ve çevremizi temiz tutma bilincini oluşturma amaçlı çöp toplama etkinliklerine de yer verildi. Ayrıca sporcuların eğlenerek öğrenmesini amaçlayan eğitmenler denizde ve Azmak nehrinin soğuk sularında yüzerek doğanın keyfini çıkarma şansı buldular.

30 Ağustos Zafer Bayramımızı sabah erken saatlerde kiteboard eğitimi öncesi sporcu ve öğretmenler, sahilde açtıkları pankartla coşkuyla kutladılar.

KITEBOARD KAMPI SERTİFİKA TÖRENİ İLE SONA ERDİ

3. gün program bitiminde sahilde kiteboard hocaları ve öğrenciler için madalya ve sertifika töreni düzenlendi. Açılış konuşmasını Ortaokul Müdür Yardımcısı Ayşegül Mühürhancı Dal'ın yaptığı törende, kiteboard hocalarının sertifikalarını Çağdaş Kolejliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Doç. Dr. Yavuz Tuna adına Müdür Yardımcısı Ayşegül Mühürhancı Dal takdim etti. Sertifika ve madalyalarını kiteboard hocalarından alan öğrencilerin mutluluğu ve heyecanı görülmeye değerdi. Ford Kite Academy kurucusu Yavuz Aksakal, verimli geçen kamp programının değerlendirmesini yaparak kampların devamının gelmesi temennisiyle organizasyonda emeği geçen tüm ekibe teşekkürlerini iletti. Toplu fotoğraf çekiminin ardından kamp programının bitiminden sonra öğrenci ve veliler memnuniyeti ile kiteboard kampı sona erdi.

Editör: Mustafa YILDIRIM