Güzel bir görünüme sahip olmak için yüzün her bir detayına dikkat etmek gerekir. Çünkü aksi durumda arzu edilen görüntünün ortaya çıkması pek mümkün olmaz. Çene bölgesi ise pek çok kişinin ister istemez arka plana attıkları yerlerden biri olarak biliniyor. Gerçekte ise bu bölgenin etkileyici bir kontura sahip olması demek, yüzün daha karakteristik bir yapıya sahip olması anlamına gelir. Bu aşamada herhangi bir cerrahi müdahaleye gerek kalmadan gerekli görünümü elde etmek isteyenlerin tercihi ise Dr. Buket Yıldırım tarafından gerçekleştirilen çene dolgusu Ankara oluyor.

 

Dermal dolgu malzemelerinin kullanılmaya başlanması ile beraber artık insanlar vücutlarının farklı bölgelerinde değişim yapmak istedikleri zaman bunun için dolguyu tercih ediyorlar. Lakin ilk olarak çene bölgesi için dolgunun yapılmaya başlandığı zamanlarda uygulama için tercih edilen malzeme, yüzün diğer bölgeleri için kullanılan dolgu malzemesi ile aynıydı. Böyle olunca da çene bölgesine yapılacak dolgu malzemesinde istenildiği gibi şekillendirme konusunda sorunlar ortaya koyduğu biliniyordu. Ve bundan dolayı da pek çok kişi ne kadar istemiş olurlarsa olsunlar çene bölgelerine dolgu uygulatmak konusunda sorun yaşıyordu. İlerleyen zaman ve bu konuda yapılmakta olan çalışmalarda artışın ortaya çıkmaya başlaması ile beraber artık insanlar tam anlamıyla istedikleri görüntüye sahip olmak için çene dolgusu Ankara işlemini yaptırabiliyorlar. Daha etkili dolgu malzemelerinin kullanılmaya başlanması sonucunda artık çene kısmında şekil bozuklukları olan bu durumu ortadan kaldırmak isteyenler, Dr. Buket Yıldırım ile çene dolgusu Ankara işlemi için iletişime geçerek aradıkları sonuçları elde etme imkanına sahip olabilirler.

WhatsApp Image 2022-11-17 at 09.54.42

Çene Dolgusu ile Daha Şekilli Bir Yüz Yapısı

 

İnsanların yüzlerinde yer alan çene çizgisi, yüzün şekillendirilmesi ve yüz bölgesinin çerçevelenmesi için çok derece önemlidir. Erkeklerde karakteristik ve güçlü bir çene için daha  çok kare çene yapısı öne çıkarken kadınlarda ise çekici bir görüntü elde edilmek isteniyorsa mümkün olduğu kadar yumuşak ve yuvarlak bir çene yapısı olması gerekir. Ne kadar istemiş olsa da bu tarzda bir çene yapısına sahip olamayan kişiler ise doğru şekilde yapılacak çene dolgusu Ankara işlemi ile birlikte aradıklarını elde etmeyi başarabilirler.

Her ne kadar artık çene dolgusu Ankara işlemi söz konusu olduğu zaman artık insanların karşılarına farklı isimler çıkıyor olsa da bu aşamada mutlaka araştırmaların özenli şekilde yapılması gerekiyor. Çünkü çene dolgusu Ankara uygulaması kolay gibi görünse de gerçekte önceden doğru şekilde planlamanın yapılmaması ile birlikte ortaya ne yazık ki istenilen sonuçlar çıkmayacaktır. Dr. Buket Yıldırım, bu alanda sahip olduğu deneyim ile sadece çene çizgisini şekillendirmiyor. Aynı zamanda çene hacmini belirginleştirip yüzü incelterek çok daha dengeli bir yüz ifadesinin ortaya çıkmasını da sağlayabiliyor. Dolgu işlemi için genel olarak enjekte edilebilir tedavilerden meydana gelen bir karışım kullanılır.

Hazırlanılan bu çene dolgusu Ankara karışımın içerisinde kişinin sağlığını kötü etkileyebilecek hiçbir madde yer almaz. Dolayısıyla insanlar akıllarında bu konu hakkında herhangi bir soru işareti kalmadan dolgu işlemini yaptırabilirler. Gerçekleştirilecek işlem öncesinde kişinin sadece çene yapısı değil yüz yapısı da detaylı olarak incelenmektedir. Bu sayede pek çok kişinin istemiş olduğu altın oranın yapılacak dolgu işlemi ile beraber ortaya çıkartılması hedeflenir. Son derece kısa bir süre içerisinde yapılan dolgu işlemi beraberinde hiçbir şekilde acı ya da ağrı hissi ortaya çıkartmaz. İki haftalık süre içerisinde doku ile dolgu malzemesinin birleşmesi sonrasında ideal görüntü ortaya çıkar. Çene bölgesinin istediği görüntüye sahip olmadığını düşünen herkes, https://www.drbuketyildirim.com/ üzerinden bu konuda aradığı sonuçları elde etme imkanına sahiptir.

Editör: Mustafa YILDIRIM