Çakırözer, 2022 yılının Şubat ayında Şırnak’ta şehit düşen Tarık Tarcan’ın ailesini de ziyaret ederken, “Eskişehirimizde yılın son günlerini hemşehrilerimizi, komşularımızı ziyaret ederek tamamladık.  Şehrin farklı bölgelerinde miniklerimizin yeni yıl hayallerine ortak olduk, aileleriyle sevdiklerimizle huzur içinde geçireceğimiz bir yıl diledik. 2023 dayanışmayı, paylaşmayı ve umudu çoğaltacağımız bir yeni yıl olsun!” dedi.

ÇOCUKLARLA UMUT DİLEDİ..

CHP Milletvekili Utku Çakırözer, Eskişehir’de yılın son günlerini şehrin farklı bölgelerinde aileleri ziyaret ederek geçirdi. Çakırözer, inşaat ustası Mehmet Savaş ve ailesinin yeni yıllarını kutlarken, engelli kardeşi ve torunlarıyla yaşayan Hamiyet Kaya ile down sendromlu Deniz Şen ve ailesini ziyaret etti. Çakırözer, “Ülke olarak zor bir yılı geride bırakıyoruz. Yeni yılda 84 milyon huzur ve refah içinde yaşayacağımız; dayanışmayı, paylaşmayı ve umudu çoğaltacağımız bir  yıl olsun!” dedi.

ŞEHİT AİLESİNİ UNUTMADI

Çakırözer, Şubat ayında Şırnak’ta şehit düşen Tarık Tarcan’ın annesi Günay Tarcan ile babası Hilmi Tarcan’ı da evlerinde ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı. Çakırözer, “Vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. 2023 şehit haberleri almadığımız, barış içinde yaşadığımız bir yıl olsun” dedi.

Editör: Mustafa YILDIRIM