Eskişehir Turizm Birliği Başkanı, Türoyd İç Anadolu Byk .Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Madame Tadia Otel Genel Müdürü Deniz Demir ; Türkiye Turizmi ile ilgili hazırladığı projelerle gündemde.

2 defa QM Award ödülü alan Turizmci, özellikle şehir turizmi anlamında son dönemde Eskişehir Otellerinin hizmetleri üzerine verimli çalışmalar yürütüyor.

2019 Yılında Ücretsiz Bisiklet Hizmeti ile Şehir İnovasyon Ödülü ,2020 yılında Pandemi Döneminde Meslektaşları ile beraber organize ettikleri yardım kampanyası ile Yılın Sosyal Sorumluluk Ödülü’nü alan Deniz Demir ; gene Dünya turizm camiasında ses getirecek bir proje hazırladı ve uygulamaya koydu.

Otel misafirleri için hazırlanan alanda şehrin uzak noktalarını özgürce gezmek isteyen misafirler için ‘’Elektrikli Scooter Hizmeti’’ Get On’’  ile hem ülkemizde hem de tüm Dünya turizm sahnesinde ses getirmeyi planlayan Deniz Demir ; “Bisiklet ve elektrikli scooter hedefe ulaşmak için hazırlandığım projenin ana unsurları, esas başaracaklarımıza ve yapmak istediklerimize adım adım yaklaşıyoruz. Yapay zeka ve turizm üzerine ciddi çalışmaların daha başındayız”dedi.

Online Anket sistemi, Otel içi Sanat Sokağı, Otelcilikte sıcak satış ve Whatsapp uygulaması , Otelcilik VE Turizmde Bisiklet hizmeti  ve daha birçok projenin sahibi ödüllü turizmci Deniz Demir ; Eskişehir’in son dönemde tanıtımında ve turizminde en etkin rol oynayan İsimlerin başında geliyor .

Editör: Mustafa YILDIRIM