Her insan sağlıklı yaşam ve fit bir görünüm için diyet programlarını denemiştir. Diyetisyen veya yaşam koçları eşliğinde yapılan bu diyetler süreklilik arz etmediği için sonuç hep hüsranla sonuçlanmıştır. Bu alanda kişiye özel diyet programları hazırlayan site diyet yapmak isteyenlere aç kalmadan programlar hazırlamakta ve bu programları cüzi bir fiyatla fiyatlandırıyor.

Diyet Nasıl Yapılır

Diyet programı sitesinde farklı diyet uygulamalarından birini seçerek diyet programına dahil olursunuz. Kontrollü olarak ortalama aylık 4 kg kilo kaybı veren bu diyetleri aylık,3 yada 6 aylık programlar olarak seçip ideal kiloya ulaşabilirsiniz. Özellikle obezite sorunlarında olumlu dönüşler alınan 6 aylık diyet programında ilk 7 gün ücretsiz deneme olanağı sitenin üyelerine sunduğu bir ayrıcalık.

Hangi Öğünde Ne Yiyeceğini Seç

Site telegram üzerinden diyet programına katılacaklara diyet boyunca destek olmaktadır. Yiyeceğini sen seçip diyet uygulamasını diyetisyenin belirlediği bu programda sezgisel beslenme vurgulanıyor. Alternatif diyet çeşitleri ile aç kalmadan, dengeli ve uzun süreli zayıf kalmanın formülünün yer aldığı site pek çok kişiye bu konuda yardımcı oluyor.

Diyet Program Fiyatları

İnternet üzerinden takip ve kontrolünün yapıldığı diyet programı diyet kahvaltı ve diğer ana ve ara öğünlerden kopmadan uygulanıyor. Program fazla kilolu veya az kilolu olanlara aylık bazda kontrollü uygulanıyor. Sonuçları şaşırtıcı olan programlardan en ucuzu 1 aylık süreçi kapsıyor. Ödeme kolaylığı sunulan programın diğer uzun süreli programlarında fiyatlar değişkenlik gösteriyor.

Editör: Mustafa YILDIRIM