Memleket Partisi Eskişehir İl Başkanlığı, İnşaat Mühendisleri Odası’nın kuruluşunun 68. Yılı sebebiyle İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi’ni ziyaret etti.

Memleket Partisi Eskişehir İl Yönetimi, TMMOB Mimar ve Mühendis Odalarının Eskişehir şubelerini ziyaret ediyor. Son ziyaret İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesine yapıldı. İl Başkanı İsmail Ceyhan, Başkan Yardımcısı Ferhat Genç, İl Sekreteri Burak Aydilek, Basın Sorumlusu Sıla Karakoç, il Disiplin Kurulu Başkanı Mustafa Serttaş’ın katıldığı ziyarette Şube Başkanı Hüseyin Orkun Kılıç, Yönetim Kurulu üyesi Yahya Kaya ve oda üyeleriyle karşılıklı bilgi alışverişi yapıldı. Oda Başkanı Hüseyin Orkun Kılıç, Eskişehir’de kentsel dönüşüm sorunları ile ilgili görüşlerini paylaştı. Memleket Partisi Eskişehir İl Yönetiminde Başkan Yardımcısı ile İl Sekreterinin inşaat mühendisi olması, mesleki değerlendirmeleri ve paylaşımları zenginleştirdi.

İl Başkanı İsmail Ceyhan, “Memleket Partisi Eskişehir İl Yönetimi olarak, 19.12.1954 tarihinde kurulan İnşaat Mühendisleri Odası’nın 68. Kuruluş yılını kutluyoruz. Eskişehir Şube Başkanı Hüseyin beyin ve Yönetim Kurulu’nda yer alan arkadaşlarımızın örgütlü mücadelesinin yanındayız. Deprem gerçeğinin farkında olarak Eskişehir’de de kentsel dönüşüm önemli bir konu ve biran önce harekete geçilmesi gerekiyor. Bu konuda İnşaat Mühendisleri Odası’nın görüş ve önerilerinin hem Bakanlık hem de yerel yönetimler tarafından ciddiye alınmasını öneriyor ve destekliyoruz.” Dedi. Ziyaret oda girişinde çekilen toplu fotoğrafla son buldu.

Editör: Mustafa YILDIRIM