Dorlion Arama Kurtarma Yönetim Kurulu Başkanı S. Ömer Canayakın AK Parti Eskişehir Milletvekili Aday Adayı Mehmet Akif Dr. Erdem'i ziyaret etti. 

Dr. Erdem, "Arama kurtarma branşında çalışan arkadaşlarımızı gönülden kutluyorum, doğa sporlarının sağlık açışından önemini vurguluyorum ve destek verilecek her konuda destek vermeye hazırım" diye konuştu. Başkan Canayakın ise arama kurtarma alanında ve doğa sporları hakkında bilgi verdikten sonra çıkılan bu güzel yolda Dr. Erdem'e başarılar diledi ve hayırlısı olmasını söyledi. Dr. Erdem ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu söyleyerek Başkan Canayakın'ı uğurladı.

MİLLİ SPORCU GÖKAY KONUK’U ZİYARET ETTİ

Milletvekili Aday Adayı Erdem daha sonra bir fırını ziyaret etti. Ekmeğin hayatımızdaki önemini vurgulayan Dr. Erdem, "Karnımız doyuyorsa eğer, çiftçilerimiz ve o mahsulleri işleyen sizler sayesindedir. Sizlere şükranlarımı sunuyorum” dedi. Dr. Erdem hayırlı işler dileyerek ziyaretlerine devam etti.  AK Parti Eskişehir Milletvekili A. Adayı Dr. M. Akif Erdem daha sonra ziyaretleri kapsamında Küçük Sanayi Sitesi’nde, sanayi esnafı ile bir süre sohbet etti. Talep ve isteklerin farkında olduğunu ve bununla ilgili çalışmalar gerçekleşeceğini belirten Dr. Erdem esnafa hayırlı işler diledi. Dr. Mehmet Akif Erdem, son olarak Milli Dağ Bisiklet Sporcusu Gökay Konuk ile bir araya geldi. Dr. Erdem günümüzde teknolojinin çoğu sporun önünü kapattığını söyleyerek cümlelerine şöyle devam etti: "Teknoloji hayatımıza öyle bir yer edinmiş durumda ki artık çocuklarımız bir spora yönelmek yerine tablet veya bilgisayar gibi araçlardan yararlanarak sporu tuşlar üzerine taşımış durumda. Korkarım ki bu durum sağlıklarına ve gelecekteki yaşamlarına kötü yansıyacak. Velilerimiz çocuklarımızı spora yöneltmeli, sporu yerinde tadan çocuklarımız zaten teknoloji mağduru olmayacaktır."

Editör: TE Bilişim