WhatsApp Image 2022-01-11 at 23.53.44 

 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte Spor basını ile EASKF yönetim halı sahada hünerlerini sergiledi.

Şeker Halı sahada oynanan maç öncesi başlama vuruşunu yapan Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (EASKF) başkanı Sadri Atam “Öncelikle  ilimizde oynanan maçlarda yanımızda olan  ve bu zor şartlarda Eskişehir sporuna ve özellikle de amatörlere destek olan spor basınına çok teşekkür ediyorum. Bu vesile ile hepinizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum” dedi.

İl Hakem Kurulu Başkanı Nihat Karaca’nın yönettiği ve yağmur altında oynanan maç büyük çekişmeye sahne oldu. Karşılıklı atılan goller ile 4-4 biten maçta dostluk da ön plana çıktı.

Çekişmeli ve zevkli geçen maçın ardından iki takım oyuncuları ve karşılaşmayı izleyenler hep birlikte köfte ekmek yiyerek sohbet etti.

  FORMA HEDİYE ETTİLER 

Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (EASKF) yönetimi spor basını ile yapılan maçta etkinliğe katılanlara forma hediye etti.

Başkan Sadri Atam ve yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir Büyükşehir Bediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Neşet Arduç ve Odunpazarı Belediyesi spor şube müdürü ve aynı zamanda TÜFAD Eskişehir başkanı Ahmet Bingöl,  Tepebaşı Belediyesi Spor Şube Müdürü Yunus Özkan, Futbol İl Temsilcisi Ethem Üzer,  İl Hakem Kurulu Başkanı Nihat Karaca, Eskişehir Hakem ve Gözlemciler Dernek Başkanı İlhami Can,  Saha Komiserleri Dernek Başkanı Varol Uludağ, Müsabaka Sağlıkçıları Dernek Başkanı İsmail Erol, Türkiye Spor Yazarları Derneği Şube Başkanı Sadi Seda ile Şekerspor Kulüp Başkanı Kemal Kaya’ya günün anısına EASKF amblemli 26 nolu formaları hediye etti. Müsabakayı izleyen yetkililer  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle spor basınında birlikte görev yaptıkları arkadaşlarının tek tek gününü kutladı.

ŞEKERSPOR’DAN TATLI JESTİ

Özel maçta tesisleri açan Şekerspor yönetimi bir de tatlı jestinde bulundu. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri  Federasyonu yönetimi ile Eskişehir spor basını halı saha da maç yaptı.

Bu organizasyona kapılarını açan Şekerspor Kulüp Başkanı Kemal Kaya ve yönetimi ayrıca iki takım oyuncularına tatlı jestinde bulundu. Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Sadri Atam’da Şekerspor Kulüp Başkanı Kemal Kaya’ya isminin yazılı olduğu formayı hediye etti.

AHMET ÇALIK İÇİN SAYGI DURUŞU

10 Ocak Çalışan gazeteciler günü nedeniyle EASKF yönetimi ile spor basını arısında halı sahada yapılan dostluk maçında Geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Konyaspor’lu Ahmet Çalık’da unutulmadı.  İti takım oyuncuları maç öncesi 1 dakikalık saygı duruşunda bulunarak milli oyuncuyu andı.

Öte yandan hafta sonu Ahmet Çalık anısına tüm profesyonel maçlar öncesi 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacak.

Editör: Mustafa YILDIRIM