Türk Kızılay Eskişehir Şube Başkanlığının Genel Kurulu yapıldı. Egemen Temizsoy tekrar başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

    Türk Kızılay Eskişehir Şubesi Genel Kurulu 20 Mart Pazar günü Midas düğün salonunda gerçekleştirildi. Tek liste olarak seçime giren Egemen Temizsoy, kullanılan oyların tamamını alarak başkan seçildi.

   Genel Kurul toplantısında, divan kurulunun seçimi, saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşma yapan Şube Başkanı Egemen Temizsoy 3 yıllık görevi süresince Yapılmış olan faaliyetler ve projeler hakkında bilgiler aktararak konuşmasına devam etti. ” 1914 yılında kurulan bir şubeyiz bu şube, üyesi olduğumuz, çalıştığımız, gönüllük esasına göre görevlerimizi yaptığımız bu şube, Kurtuluş savaşında da büyük görevler üstlenmiştir. Bunların farkında olarak bu sorumluluğumuzun farkında olarak görevimizi sürdürmekteyiz. Sizlerin de desteği ile bu dönemde de çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Önümüzdeki dönemlerde de şehrimiz için ülkemiz için çalışmalarımızı yapmaya devam edeceğiz. Çünkü köklerimiz sizin yüreğinizde. Katılımlarınız için Delegelerimize, gönüllülerimize ve takım arkadaşlarımıza teşekkür ederim ”Diye konuştu.

    Konuşmaların ardından oylama işlemine geçildi. Gerçekleşen seçim sonrası Egemen Temizsoy yeniden başkanlığa seçilirken, yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu:

Başkan: Egemen Temizsoy

Yönetim Kurulu:

1.       Serhan ARIMAN

2.       Alper BAŞOĞLU

3.       Muammer CETEMEN

4.       Esra ÖR

5.       Serhat KARTAL

6.       Alper ÖZSOY

7.       Emin Ediz ÖZ

8.       Özgür CANBULAT

Editör: Mustafa YILDIRIM