Eskişehir İl Millî Eğitim Müdürlüğü’nün yönetici ve personeline Halime Çetin ve Ahmet Büyükkılınç tarafından verilen ‘Ailede Huzur ve Ebeveyn Tuzakları’ konulu seminer, büyük ilgi gördü.

Milli Eğitim Müdürlüğü salonunda yapılan seminere İl Millî Eğitim Müdürü Necmi Özen başta olmak üzere, Millî Eğitim Müdür yardımcıları, Şube Müdürleri, Şefler ve diğer personeller katıldı.

Halime Çetin ve Ahmet Büyükkılınç, “Bir evde neden huzursuzluk olur ve hangi zamanlarda artar?

Çocuklarımızdaki asabiyet ve öfkenin nedenleri nelerdir? Çocuklarımızdaki memnuniyetsizlik ve sabırsızlığın nedenleri nelerdir? Anne-baba ve çocuk arasındaki ilişkide doğru bildiğimiz yanlışlar nelerdir? Çocuğumuza iyi bir model olabilmenin yöntemleri nedir? Otorite nedir ve evde otorite nasıl olur? Çocuğumuzun mutluluğu için anne-baba olarak şimdiden neler yapmamız işe yarar? Çocuklarımızın hayattaki yetkinliklerini nasıl arttırabiliriz? Ailelerine değer vermeyi bilen çocukların yetişmesinde, nelere dikkat etmeliyiz? Eşler arası dayanışmayı ve kaliteli ilgiyi zayıflatan nedenler nedir? Değişimi nasıl başlatabiliriz? Evimizdeki, ailemizdeki huzuru kazanabilmek ve koruyabilmek için neler yapabiliriz? konularında bilgi aktardılar.

Millî Eğitim Müdürlüğü çalışanları, seminerin kendilerine yararlı olduğunu belirttiler. İl Millî Eğitim Müdürü Necmi Özen, seminer sonrası semineri düzenleyen Halime Çetin ve Ahmet Büyükkılınç´a teşekkür ederek, kendilerine kitap hediye etti.

Editör: TE Bilişim