Açılışa; Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve eğitim gönüllüleri katıldı. Ataç, DGM Gündem’in kurucu ortağı eğitimci Gül Yılmaz’a tablo hediye etti.

Danışmanlık, gelişim, mühendislik (DGM) Gündem Danışmanlık, Eskişehir’de bir ilki gerçekleştirdi. Eğitim Akademisi; yetkin ve uzman kadrosuyla kalite yönetim sistemleri ve kişisel gelişim konularında önümüzdeki günlerde sertifikalı eğitim verecek. Eğitim Akademisi’nin; ayrıca danışmanlık, CE markalama, periyodik kontrol, muayene ve tahribatsız muayene, inceleme yapılacak olan malzeme ya da parçanın bütünlüğüne zarar vermeden yapılan muayene türü (NDT) hizmetleri de bulunuyor.

Türkiye’nin en popüler yaşanabilir kentlerinde başı çeken Eskişehir’de, böyle bir eğitim kurumuna ihtiyaç olduğunu dile getiren DGM Gündem’in kurucu ortağı eğitimci Gül Yılmaz yaptığı açıklamasında, ‘’Profesyonel yaşantım boyunca böyle bir eğitimi almak için İstanbul, Ankara gibi büyük kentlere gitmek zorunda kalıyordum.  Bu da maddi ve manevi ciddi sıkıntı doğuruyordu. Açıkçası böyle bir eğitim, neden Eskişehir’de olmasın diye düşünerek yola çıktım. DGM Gündem; kalite yönetim sistemleri ve kişisel gelişim eğitimleriyle ciddi bir açığı dolduracak kanaatindeyim’’ dedi.

Açılışın ardından; Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç; Arifiye mahallesinde bulunan DGM Gündem’e, ziyarette bulunarak başarılar diledi ve DGM Gündem’in kurucu ortağı eğitimci Gül Yılmaz’a açılışının anlamı ile ilgili tablo hediye etti.

Editör: TE Bilişim