Ahilik haftası ve 19 Eylül Şehitler ve Gaziler Günü Münasebetiyle Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Ekrem Birsen ve beraberindeki heyet Eskişehirli Şehit Mehmet Alp’ın baba evine ziyarette bulundu.

Taksi Dolmuş ve ticaret faaliyetleriyle esnaf olan Şehit babası Bekir Alp ve Şehit Annesi Ümmühan  Alp Ekrem Birsen’in kendilerini bu anlamlı günde unutmayarak ziyaret etmelerinden dolayı çok mutlu olduklarını belirttiler.

Ekrem Birsen , Şehit Babası ve Annesine ithafen ; ‘’Böylesine yürekli ve göğsü vatan aşkıyla dolup taşan vatanı uğruna gözünü kırpmadan canını feda eden , bir evlat yetiştirdikleri için kendilerine teşekkürlerimi ve minnetlerimi sunuyorum. Bize bu topraklar üzerinde onurlu bir şekilde yaşama fırsatı veren tüm şehitlerimizi saygı , minnet ve rahmetle anıyorum ’’ şeklinde konuştu.  Şehit babasına Türk Bayrağı hediye eden Birsen; şehit babasına Ahiliğin kültüründe ki vatan ve millet sevgisi, Ahilerin Türk ordusuna asker yetiştirme görevine dahil olması sebebiyle Ahilik Kaftanı giydirdi.

Editör: TE Bilişim