Emirdağlılar Vakfı Başkanı Dr.Veli Görkem Pala’nın ev sahipliğinde Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık, Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Gömü Belediye Başkanı Hakkı Tekin, Eskişehir Barosu Başkanı Eskişehir’deki Emirdağlı Oda ve STK Başkanları Emirdağ’daki Oda ve STK Başkanları Eskişehir’deki Emirdağ Derneklerinin Başkanları Eskişehir’deki Emirdağlı Muhtarlar bir araya geldi.

Eğitim, Kültür ve sosyal dayanışma için yol haritalarının belirlendiği istişarelerin yapıldığı yemekli toplantıda; geleceğe ilişkin planlamalar yapıldı.

Ayrıca Emirdağ Platformunun teknik alt yapısının sağlanması konusunda da Emirdağlılar Vakfı Başkanı Dr.Veli Görkem Pala, Baro Başkanı Av.Mustafa Elagöz ve EKDAD Başkan Vekili Av.İbrahim Coşkun Özpolat görevlendirildiler.

Dünyanın her yerinde yaşayan Emirdağlılar için eğitim, kültür ve sosyal dayanışma faaliyetlerine yönelik yol haritasının önümüzdeki günlerde yapılacak çalışmalarla kamuoyuna ilan edilmesine karar verildi. Değer katacak başlangıç seviyesindeki önemli projelerin paylaşıldığı toplantıda; gelecek dönemde projelere ilişkin komisyonların oluşturulması ve hizmetlerin daha hızlı sağlanması konusunda fikir birliğine varıldı.

Editör: Mustafa YILDIRIM