Yıla depremlerle başladığımız için insanımız çok katlı evlerden ziyade daha çok villa ve benzeri nispeten depreme karşı daha güçlü yapılarda barınmayı tercih etmeye başladı. Hem lüks ve konforlu olması sebebiyle hem de depreme karşı daha uygun bir yapı çeşidi olması sebebiyle villalarda en çok tercih edilen konaklama çeşitlerinin başında yer alıyor.

Villa Kapısı Modelleri

Peki bu kadar çok tercih edilen villalar için en ideal ve gözde villa kapısı modelleri nelerdir? Gelin birlikte buna biraz değinelim.

Cam Bölmeli Villa Kapısı Modelleri

Daha şık görünmesi sebebiyle son zamanlarda yükselişte olan modellerden birisi cam bölmeli villa kapısı modelleridir. Kapının bir kısmı ahşap veya çelikten bir kısmı ise camlardan oluşan bu villa kapılarının üzerine çeşitli dekoratif işlemelerde yapılabiliyor.

Çelik Villa Kapısı Modelleri

Hem sağlam ve güvenli olması sebebiyle hem de son zamanlarda moda olması sebebiyle çelik villa kapıları da çok fazla tercih edilmeye başlandı. Bu kapılar ise çeliğin işlenmesiyle birlikte ahşapla beraber veya ahşapsız olarak tasarlanabilir. Aynı zamanda isteğe bağlı olarak bu villa kapısında kaplama da yapılabilir.

Ahşap Villa Kapısı Modelleri

Ahşap villa kapı modelleri de son zamanların tercih edilenleri arasında yer alıyor. Bu modeller ise genellikle çeşitli renk ve desenli ahşaplar kullanılarak ortaya çıkıyor. Yine isteğe bağlı olarak diğer malzemeler ile beraber de kullanılabiliyor.

Villa Kapısı Seçimi Nasıl Yapılır?

●       Kaliteli malzeme: Tabii ki olmazsa olmaz kaliteli malzeme kullanılmasıdır. Ahşap, kaplama veya çelik farketmeksizin en önemli konu malzemenin kaliteli olmasıdır. Bu hem kapıların daha uzun ömürlü olması açısından önemlidir hem de görünümünün iyi olması açısından büyük öneme sahiptir.

●       Tasarım: Kaliteli malzemeden sonra iyi bir villa kapısında olması gereken özellik güzel bir tasarımdır. Kaliteli malzemeden yapılmış birçok kapı vardır, bu kapıları birbirinden ayıran en önemli özellik ise tasarımdır.

●       Uygun fiyat: Zevklerimizi önemsiyoruz ama bunların yanında bütçemizi de düşünmek zorundayız. En az kalite ve tasarım kadar önemli olan bir diğer konu ise fiyattır. Kaliteli ve şık modeller arasındaki kararsızlığımızı giderecek olan uygun fiyatlı villa kapılarıdır.

●       Güvenlik: Ve son maddemiz güvenlik veya başka bir deyişle sağlamlık. En az diğer maddeler kadar önemli olan bu konu da kararımızı verirken gözetmemiz gereken hususlar arasında yer alıyor.

Villa Kapısı Fiyatları

Villa kapıları çeşitli modellere göre farklılıklar göstermektedir. Fiyatı etkileyen ana faktör kullanılan malzeme olsa da işlemeler, desenler kullanılan dekoratifler gibi birçok etken de villa kapısı fiyatlarını etkilemektedir.

Villa kapıları, villaların yapısı için büyük önem taşıyor. İyi, kaliteli malzemeden yapılmış ve hoş görünüme sahip kapılar alıcıların gözünde villaları bir adım öne çıkarıyor.

İnternet sitemiz üzerinden hem villa kapıları hakkında bilgiler elde edebilirsiniz, hem de siz değerli müşterilerimiz için ürettiğimiz modellerimizi inceleyebilirsiniz. Aklınıza takılan bir detay olursa bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, temsilcilerimiz size memnuniyetle bilgi verecektir.

Editör: Mustafa YILDIRIM