Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin ekonomik kriz sebebiyle zor günlerden geçen vatandaşlarla, onlara destek olmak isteyenleri buluşturduğu “Şehir Paylaşmaktır” uygulaması Ramazan ayında da “Ramazan Paylaşmaktır” adıyla devam edecek.

Sosyal belediyecilik anlayışı ile ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatan Büyükşehir Belediyesi, beraberliğin ve dayanışmanın ön plana çıktığı Ramazan ayında vatandaşların yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak, iyilik hareketine aracı olmaya devam edecek. Geçtiğimiz haftalarda Esentepe, Şirintepe, Büyükdere, Erenköy, Emek ve Yeşiltepe Mahallelerinde yaşayan vatandaşlarla başlayan dağıtımların Kumlubel, Ömerağa, Fatih, 71 Evler, Vadişehir ve Ihlamurkent Mahalleleriyle devam ettiğini belirten Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, destek uygulamasına katılmak isteyen vatandaşların market.eskisehir.bel.tr web sitesinden erzak kolisi satın alabileceğini ifade ettiler.

İhtiyaç sahiplerinin tespitinde ise mahalle muhtarlarıyla iş birliği yapan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, erzak kolilerinde yer alan ürünleri kooperatiflerden satın alarak, yerel üretim yapan kooperatiflere de destek oluyor.

Editör: Mustafa YILDIRIM