Cumhuriyet Halk Partisi Tepebaşı İlçe Başkanı Av.Atilay Dalgıç, Ak Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu'na tepki gösterdi. Eski bir kar fotoğrafının sosyal medyadan paylaşılarak algı oluşturulmaya çalışıldığını iddia eden Dalgıç, "Eskişehir’de beklenen kar yağışı için günlerdir hazır bekleyen belediye ekipleri, kar yağışı sonrası anında müdahale etmişler, hızla küreme, tuzlama, kaldırımları temizleme çalışmaları yapmışlar ve bir olumsuzluk yaşanmamıştır. Siyaset yapmak için kar yağmasını bekleyen ilçe başkanın bir fırsat yakalamak için hazır beklediği aşikardır.

Ancak, bir olumsuzluk bulamadığı için çaresizlik içinde olan AKP İlçe başkanı, çareyi geçmiş yıllarda çekilmiş fotoğrafları yeniymiş gibi paylaşmakta bulmuş, bu durum anlaşılınca fotoğrafları hemen silmek zorunda kalmıştır. Üstelik paylaşılan fotoğraflar Tepebaşı İlçesine ait değildir. Zira, aynı fotoğrafları bir başka AKP yöneticisi Odunpazarı diye paylaşmıştır.

AKP Tepebaşı İlçe Başkanının halkı kandırmaya yönelik ve dürüstlüğe aykırı bu davranışı,   siyasetle ve siyasetçiyle bağdaşmamıştır."

Editör: Mustafa YILDIRIM