Eskişehirpor Başkanı Sinan Özeçoğlu basın toplantısı düzenledi.

Kale arkası: 60

Maraton: 150

Vip: 500

Normal bilet satışları geçen yılki gibi olacak

Eskişehirspor Başkanı Sinan Özeçoğlu: "Hoca konusunda görüşmeler sürüyor. Transfer cezası hocaların kafasında soru işareti doğuruyor. Bize cesur hoca hazım. Oyuncu kardeşlerimize inanan hoca lazım. 

İbrahim Üzülmez ile görüşme olumlu geçmedi.  

 Kulübün Federasyon ile lisans görüşmeleri devam ediyor. Puan silme ile ilgili avukatlarımız federasyon ile görüşmelere başladı. 19 milyon TL lisans borcumuz var. Süre uzatımı istedik. FİFA’da Pinto ve Kulaç dosyası dün ulaştı. Kulübün en az hasarla çıkmasını bekliyoruz. Semih ile sıkıntı yok. Yakında çalışmalara katılacak.

Bize cesaretli hoca lazım"dedi.

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Sinan Özeçoğlu, kulüp tesislerinde basın toplantısı yaparak, yeni hoca,  kombine fiyatları, kulübe gelen cezalar konusunda çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Kombinelerin ne zaman çıkacağını sorulduğunu vurgulayan Eskişehirspor Kulüp Başkanı Özeçoğlu, Kulüp olarak yapılanmaya çalışıyoruz. Bu yıl kombine satışında Türkiye'de örnek olup 30 bin satmak istiyoruz. Bunu başaracağımıza inanıyorum. Kombine fiyatlarına iyileştirme yapıldı. Maraton 150, kale arkası 60, VİP: 500 lira. Eskişehirspor taraftarını seyircisini kombine almayı davet ediyoruz. Bizde odalarımızdan, sivil toplum kuruluşlarından destek bekliyoruz.” Dedi.

 Gazetecilerinde sorularını yanıtlayan Sinan Özeçoğlu, şunları söyledi: 

 “Eskisehirsporlu futbolcular fedekarlıklarını yaptılar şimdi taraftar ve Eskişehirliler yapmalı. STK'lar kombilerini almalarını, locaları almasını istiyoruz

Bu kulüp yapılanmaya girdi. Yönetimin hesap vereceği bir sistem olacak.  Eskişehirspor zor durumda değil. Bir sıkışıklık var. Önümüzdeki süreçte bu takımı yeniden efsane haline getirmek istiyoruz. Biz burada 1 kuruşun ne kadar önemli olduğunu göstereceğiz. Kulübün 1 lira sokağa atacak parası yok. 1 lirası dahi çok önemli. 

Bizim amacımız kombine biletlerini alıp stadyumu doldurmak. Bizim amacımız yeni bir ruh yakalamak. Yönetim taraftar ve şehir ile birlikte bu takımı iyi bir hale getirmek. Transfer cezamız var ama oyuncu kardeşimizin arzusu ve özverisi çok iyi.

Bizim takımımızda 4 kaybımız var. Geçen seneden kiralık oynayan kardeşlerimiz için bir fırsat olacak.

Hocalar konusunda görüşüyoruz. Hocaların kafasında transfer  yasağı soru işareti var. 

Bize cesaretli hoca lazım.

Bizim elimizde 15-16 oyuncumuz var. Buna inanan hoca gelecek.

İbrahim Üzülmez ile görüştük ama anlaşamadık. Başka hocalarla görüşeceğiz. Aceleci değiliz.

Federasyon kulüp lisans işlemleri devam ediyoruz. Puan işlem ile ilgili 3 tane avukatımız 4 günden beri çalışıyoruz. Bizim 19 milyon civarında lisans cezamız var. Biz süre uzatımı istedik. O anlamda da çalışmalarımız devam ediyor.

FİFA'da dosyalarımız geliyor, çalışmaları yapıyoruz. En az hasarlı çıkması için elimizden yapıyoruz. “

Basın toplantısına katılan Eskişehirspor taraftarlar grupları liderleri, Eskişehirlileri ve taraftarları kombine alma çağrısı yaparken, ETO, ESO gibi Sivil Toplum  Kuruluşlarında kombine ve loca konusunda destek vermelerini istediler."diye konuştu

Editör: TE Bilişim