Eskişehirspor  çatısı altında birleşme çağrısı yapılan açıklamada şunları söyledi; “Aldığımız galibiyetlerin en büyük destekçisi her zaman biz taraftarız. Bunca sıkıntı çekerken bir de ceza almamıza sebep olabilecek tüm davranışlardan kaçınarak sonuna kadar armamızı desteklemeli, zar zor açtığımız Transfer tahtasının ardından yaptığımız transferleri iyi motive etmeli Ortak paydamız Eskişehirsporumuzun çatısı altında birleşmeliyiz. 80 döneminde dahi dışarıda kavga eden ancak tribüne girdiğinde sadece armasının yanında olan büyüklerimizi örnek alarak herkesin bir siyasi görüşü olduğunu unutmadan hareket etmemiz gerektiğini tüm camiamıza hatırlatmakta fayda görüyoruz. Lütfen sadece takımımıza odaklanalım. Bu süreçte camiada karışıklık ve ayrılıklar yaratacak durumlardan uzak durmalıyız.

O yüzden;

* Sahaya kesinlikle yabancı maddeler atmayalım. Atanları uyaralım.

* Torpil meşale gibi patlayıcı maddelerle stadyuma gelmeyelim.

* Tribünde hakaret küfür vb. eylemlerde bulunmayalım. Münferit olsa dahi bu tür davranışlar sergileyen taraftarımızı uyaralım.

* Stadyuma girerken kesinlikle önümüzde veya arkamızda biriyle turnikeden geçmeyelim.

* Maç bitse dahi stadyum içine girmeyelim.

* ALKOLLÜ BİR ŞEKİLDE MAÇA KESİNLİKLE GELMEYELİM. Kendisini taşıyamayan birinin bu armayı taşımasına ihtiyacımız yoktur.

* Maç başlamadan en az 1 saat önce tribündeki yerimizi alalım. Kapıda yığılmalar dolayısıyla geç kalmayalım.

* Stadyuma girerken siyasi kimliğimizle değil Eskişehirspor sevdamızla yerimizi alalım.

* Tribünde koltuklara kesinlikle basmayalım. Bu süreçte kulübü daha da maddi zorluklar içerisinde bırakmayalım.

  Bilet ve kombine satışları hergün stadyum gişelerinde 10:00-17:00 devam etmektedir. Maç günü kombine satışı yoktur. Lütfen kombine alarak takımımıza sahip çıkalım.  Bu sene ligde kalmanın şampiyonluk kadar değerli olduğunu unutmadan durmadan yorulmadan armamızı destekleyelim. Tek bir taraftarımızın dahi ceza alması bizlerin gücünü azaltacaktır. Lütfen önce kendimizi sonra Es-Es’imizi düşünelim ve bu süreçte armamızı yalnız bırakmayalım. Bizlere yakışır şekilde kemik gibi tribün yapalım.”

Editör: Mustafa YILDIRIM