Yaşlı ve hasta bireylerin tedavilerine yönelik önceliklerin saptanmasında evde doktor hizmeti almanın birçok önemi bulunuyor. Evinin rahatlığında ve hijyeninde bakıldığı için huzurlu olacak olan kişileri ruhsal açıdan rahatlatmak için imkânı olan herkesin bu hizmetlerden yararlanması öneriliyor.

Günümüzün gelişen teknolojisi ve sağlık kuruluşlarının bu yöndeki girişimleri evde doktor muayenesi konusunda eksiksiz gerçekleşmesini sağlıyor. Deneyimi ve uzman ekibi ile bu alanda hizmet veren Hürmet evde bakım, tüm hastalıkların teşhisi ve tedavisi için gerekenlerin hayata geçirilmesine olanak tanıyor.

Kimler Evde Doktor Hizmeti Almalıdır?

Hastalık ya da kişi kısıtlaması olmadan imkânı olan herkes evinin konforu çerçevesinde muayene ve tedavi olabilir. Teknolojinin hayatımıza getirileri sayesinde taşınabilir görüntüleme cihazları ile ultrason ve doppler gibi ihtiyaçlarda donanımlı bir hizmet anlayışı ile karşılanır. Sonuçları hasta yakınlarına e-posta olarak gönderilmesi ve doktorun detaylı incelemesi ile en uygun tedavi sürecine başlanabilir.

Eve doktor çağırma fiyatları hasta ve yaşlılar için alınacak olan hizmetin süreklilik durumuna göre değişmektedir. Bazı hastaların etkili bir tedavi sürecinden geçmeleri için rutin kontrollerden geçmeleri gerekir. Hürmet evde bakım bu noktada tüm hastalarına kişiye özel sağlık hizmetleri ile düzenli takipte kalmalarına olanak sunar.

Hastaların memnuniyetine odaklı, koruyucu doktorluk hizmetini kaliteli bir anlayış çerçevesinde sunan Hürmet evde bakım kişilerin sürekli hastaneye gitme gerekliliklerini ortadan kaldırıyor. Bu sayede zamandan tasarruf etmek mümkün olurken, gerçekten iyi bir tedavi gerçekleştiğinden emin olunabiliyor.

Editör: Mustafa YILDIRIM