Fethiye yamaç paraşütü, Babada' nın rakımı 2000 metre olan Babada' da yer alır. Bu merkezden uçarken ortalama uçuş süresi 25 dakikadır. Kelebekler Vadisi uçuş ekibi, uçuş süresini +15 dakika uzatmak için termal yöntemler kullanıyor, bu nedenle havada 40 dakika geçiriyorlar. Ancak bu süre akrobasi isteklerinize göre değişiklik gösterebilir.

Fethiye' De Yamaç Paraşütü Nasıl Yapılır?

Fethiye Ölüdeniz yamaç paraşütü, bir pilot ve bir yolcunun aynı anda bir Fethiye paraşüt uçurabilmesi anlamına gelir. Babadağ'da mümkün olan en profesyonel uçuş hizmetini Fethiye Ölüdeniz' de alınabilir.  HIPPOUKOME TRAVEL firmamıza ait olan tüm pilotlarımız THK T2 sertifikasına sahiptir ve daha önce uçuş deneyimi olup olmadığına bakılmaksızın ve eğitime gerek duyulmaksızın pilotlar eşliğinde uçuş konforunu sağlar. Bu kapsamda; uçuş için ihtiyaç duyulacak tek şey firmamızla iletişime geçmektir. Sizler de sertifikalı pilotlarımız eşliğinde Fethiye Ölüdeniz’de uçuş deneyimi yaşayabilirsiniz.

Fethiye' De Yamaç Paraşütü Detayları 

Yamaç paraşütü yaparken genellikle serbest düşüş, uçağın gökyüzünde yükseklerde uçmasını gerektirir. Yamaç paraşütü olmak için uçağa ihtiyacınız yok. Sabit bir hızla dağlardan ve yüksek yamaçlardan manzara izlenebilir. Fethiye yamaç paraşütü fiyatları sezondan sezona değişiklik gösterebilir. Sertifikalı pilotlarımız eşliğinde benzersiz bir uçuş deneyimi yaşayabilmek için sizler de güvenle firmamızdan hizmet alımları sağlayabilirsiniz. Ayrıca, hiçbir eğitim sürecine de ihtiyaç duymadan kolaylıkla uçuş keyfini yaşayabilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM