Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri’nde düzenlenen 38 farklı branştaki eğitim çalışmaları devam ederken, ücretsiz olarak gerçekleştirilen bağlama kursu ise gençlerden ilgi görüyor.

Tepebaşı Belediyesi, her yıl on binlerce kişinin faydalandığı ve 3 noktada hizmet veren gençlik merkezleri ile gençlerin gelişimine destek olmayı ve geleceklerine katkı sağlamayı sürdürüyor.

19 Mayıs ve 29 Ekim Gençlik Merkezi’nde düzenlenen bağlama kursuna 40 kişi katılıyor. Her iki merkezde de haftanın birer günü 2’şer saat olarak düzenlenen kursta kursiyerler, temel müzik eğitimi ile bağlama çalmayı öğreniyor. Kursiyerler eğitimleri tamamlamalarının ardından ise bağlama çalabilecek seviyeye gelmiş olacak.

Alanında uzman eğitmenler tarafından verilen eğitimlere katılan kursiyerler, herhangi bir müzik aleti çalabilmenin kişiye birçok sosyal ve psikolojik fayda sağladığını belirterek, Tepebaşı Belediyesi’ne teşekkür etti.

Gençlik merkezlerinde düzenlenen eğitim ve faaliyetlerden haberdar olmak isteyen gençler, sosyal medya hesaplarından (Facebook, Instagram, Twitter/@esktgm) Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri’ni takip edebiliyor.

Editör: Mustafa YILDIRIM