Cevizli köme ülkemiz kültürünün en önemli lezzetlerinden birisidir.  Osmanlı döneminden bu yana ülkemizin dört bir yanında sevilerek tüketilen bu sağlıklı atıştırmalığın üretim merkezi olarak Gümüşhane bilinmektedir.  Cevizli köme için coğrafi işarete sahip olan Gümüşhane'de farklı birçok imalathanede köme üretimi yapılmaktadır.

Cevizli köme çeşitlerini satın almak istiyorsanız ve bu ürünler en doğal malzemeler ile doğal yöntemler eşliğinde üretirsin istiyorsanız Gümüşkale Pestil Köme firmasını tercih edebilirsiniz. Firmaya ait olan online alışveriş sitesine giriş yapabilir ve glikoz şurubu içermeyen tamamen doğal cevizli köme çeşitlerini online olarak satın alabilirsiniz.

Gümüşkale Pestil Köme çeşitleri

Gümüşkale Pestil Köme firması tarafından üretilen cevizli köme çeşitleri şeker ve glikoz şurubu içermemektedir. Gümüşhane'nin yüksek yerlerinde üretilen doğal mallarla hazırlanan cevizli kömeler yine Gümüşhane'nin verimli topraklarında yetiştirilen dut, ceviz ve fındıklar hazırlanmaktadır. Gümüşhane pestil köme çeşitlerine bu kadar lezzetli ve vazgeçilmez kılan tek özellik tüm malzemelerin tamamen doğal olmasıdır.  Bu nedenle Gümüşhane pestil ve köme çeşitleri denildiğinde tamamen hijyenik koşullarda hazırlanan en lezzetli ürün çeşitleri tüm Türkiye’ye online satış platformu üzerinden satışa sunulmaktadır.

Bu eşsiz lezzetleri tadabilmek için siteye giriş yapabilirsiniz. Tekli ve karışık paketler halinde hazırlanmış olan tüm ürün çeşitlerini ve fiyatlarını inceleyebilirsiniz. Tamamen doğal olan bu ürünleri online olarak satın alabilir ve en hızlı şekilde teslim edilmesini talep edebilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM