Düzenlenen  iftar yemeğine Dernek Başkanı İrfan Ataman,Bşkan Yardımcısı ve Gümüş Akademi Proje Koordinatörü Hüseyin Tuırhan,Genel Sekreter Osman Nebioğlu,Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Aydın,Diş Hekimi Abdulkadir Akkuş ve Anadolu,Osmangazi ile Eskişehir Teknik Üniversitesinde okuyan öğrenciler katıldı.

Yeryüzü ekoloji okulu mayıs ayı atölye çalışmaları başlıyor Yeryüzü ekoloji okulu mayıs ayı atölye çalışmaları başlıyor

Dernek Başkanı İrfan Ataman,dernek olarak her zaman öğrencilerin yanında olduklarını,ramazan ayı nedeniyle birlikte aynı sofrada oruç açmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek katılımlarından dolayı öğrencilere teşekkür etti.
Öğrencilerle birlikte oruç açmaktan mutlu olduğunu ifade ederek dernek yönetimine teşekkür eden Diş Hekimi Abdulkadir Akkuş da konuşmasında özetle şunları söyledi: " Ramazan ayında  siz öğrenci kardeşlerimle bizleri iftar sofrasında buluşturduğu için dernek yönetimimize çok teşekkür ediyorum.Gümüş Akademinin aylık düzenlediği programları takip ediyorum. Eskişehirde size kucak açan bir derneğimiz var. Burada hiç yabancılık yaşamıyorsunuz. İçinde bulunduğumuz ramazan ayınızı tebrik ediyorum.Sizleri görünce bende yıllar önce Konya'da üniversitede okuduğumgünler zihnimde canlandı. Güzel bir kentte üniversite okuyorsunuz. Bu kentin imkanları geniş. Bunun kıymetini iyi bilin. Eğitim hayatınızda başarılar diliyorum. Sizler ülkemizin geleceğisiniz. Bir isteğiniz olduğunda bizleri derneğimize her zaman arayabilirsiniz. " dedi.

Editör: Mustafa YILDIRIM