İYİ Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak, Eskişehir’de Yaşayan Bilecikliler Derneği’nde çok kalabalık bir grup tarafından karşılandı. Ulaşımdan tarıma, hazırladıkları projeleri anlatan Karabacak, Bilecikliler’den tam not aldı. 
Yoğun bir tempoda seçim çalışmalarını sürdüren Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak, hemşeri derneklerini de ihmal etmiyor. İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu’yla birlikte STK ziyaretlerine devam eden Karabacak, bu kez de Bilecikliler ile buluştu. Eskişehir’de Yaşayan Bilecikliler Derneği (EYBİLDER)’nde dernek yönetici ve üyeleriyle bir araya gelen Karabacak, büyük ilgi gördü. EYBİLDER Başkanı Davut Mülayim’in ev sahipliğindeki toplantıda ülkemizin ve Odunpazarı’nın siyasi ve ekonomik gündemi masaya yatırıldı. 


ODUNPAZARI MARKA ŞEHIR OLACAK
Milletvekili Kabukçuoğlu halkın maddi manevi büyük sıkıntı içinde olduğunu söylerken, Başkan Adayı Karabacak da Odunpazarı’nın şehirleşme, ticaret ve sanayi, tarım ve hayvancılıkla ilgili sorunlarını dile getirdi. Göreve geldiklerinde ivedilikle, acil çözüm bekleyen sorunlara el atacaklarının altını çizen Karabacak, “Ulaşım, şehir planlaması, sosyal belediyecilik, tarımsal kalkınma, turizm, ticaret ve sanayiye dönük hazırladığımız çok yönlü, sonuç odaklı projelerimiz var. Her bir projemiz vatandaşlarımızın ekonomik ve sosyal yaşantılarına dokunmakla kalmayacak, Odunpazarı’nı yakın gelecekte Türkiye’nin marka şehri haline getirecek” dedi. 


EKIBE VE PROJELERINE TAM NOT
Eskişehir’de Yaşayan Bilecikliler Derneği’nin üyeleri de toplantıda özellikle işsizlik ve trafikle ilgili sıkıntıları dile getirdi. Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak’a bu konulardaki projelerini soran Bilecikliler, Karabacak’ın özellikle genç işsizlerin istihdamı ve banliyo hatlarıyla ilgili projelerine tam not verdi. Salih Karabacak ve beraberindeki İYİ Partililer’i çok kalabalık karşılayan, konuşmaları can kulağıyla dinleyen EYBİLDER üyeleri, başarı dileklerini iletti.
om.tr/

Editör: TE Bilişim