Esnaf Odalar Birliğinin çok amaçlı toplantı salonunda Elektrikçiler odası tarafından Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ. nin yeni uygulamaların anlatıldığı ve odanın da sorun ve taleplerin de ele alındığı bir Toplantı düzenlendi. Yapılan bu toplantıda Osmangazi elektrik Dağıtım A.Ş tarafından İnternet portalı Elektrik tesisatçılığı yapan elektrikçiler bu portala öncelikle kayıt olması ve bu kayıt gerçekleştirdikten sonra OEDAŞ'a vermiş olduğu projelerin ve işlerinin takibinin daha kolay olmasını sağlamak ve işlerde hızlanmaların olacağı kaydedildi.

Yapılan Toplantıda Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili ayrıca da Elektrikçiler Odası Başkanı Cafer Adıgüzel, Eskişehir Osmangazi Elektrik Dağıtım Şirketi (OEDAŞ) kurum Müdürlerinden İbrahim Tozan, Ahmet Tahir Ergenç , Mevlüt Atgün ve İsmail Erdi ile çok sayıda Elektrikçiler Odası Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Elektrikçiler Odası Başkanı Cafer Adıgüzel, "Eğitim  bizim açımızdan verimli geçti emeği geçenlere( OEDAŞ) kurum Müdürlerine ve oda üyelerime katılımlarından dolayı şahsım ve elektrikçiler odası adına çok teşekkür ederim" dedi...

Editör: TE Bilişim