Eskişehir Pancar Ekicileri Kooperatifi 67. Olağan Genel Kurulu bugün gerçekleşti.  Genel kurulda mevcut başkan Halil Ünal, üyelerinden aldığı destekle yeniden Pancar –Koop yönetim kurulu başkanlığına seçildi.

Yaklaşık 19 yıldır kooperatif yönetiminde olduklarını belirten başkan Halil Ünal “Ağır bir yükle görevi devraldık. Çiftçimizin alın terini korumak için bu görevi üstlendik. Bu güne kadar aldığımız tüm görevleri başarı ile sürdürdük. Yüzü ak bir bilanço ile yine karşınızdayız. Sizler müessenize sahip çıktığınız sürece kooperatifimiz daha da üst seviyelere gelecektir. Geçen kongremizde 75 milyon liralık bir bilanço hedefledik,  87 milyon lira elde edildi. Bu dönem hedefimiz 100 milyon lira olacak. Burası arpalık değil, ahbap çavuş ilişkisi de yok. Çok çalışıp tasarruf tedbirlerini elden bırakmacağız. Geçen sezon olduğu gibi kalıcı ve sağlıklı yatırımlar yapmaya devam edeceğiz. Sizlerin haklarını en iyi bir şekilde gözetiyoruz. Türkiye genelinde yer alan kooperatifler arasında en başarılı biz gelmekteyiz. Özelleştirmeler kapımızda.14 ayrı şeker fabrikası satış aşamasında. Eskişehir şeker fabrikamız özelleştirme kapsamından çıkartıldı. Cumhurbaşkanımız partisinin il kongresine geldiğinde karşılaştığımız sorunlar bizlerden dinledi. Gereken desteği vermeye devam edecekleri sözünü verdi” diye konuştu.

Tek adayın yer aldığı genel kurulda Eskişehir Pancar Kooperatifinin yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:  Halil Ünal, Rafet Demirtaş, Mustafa Dündar Ünlü, Sadi Aktaş ile Hasan Kırıkçı.

  

Editör: TE Bilişim