Odunpazarı Belediyesi 2019 yılı bütçesi bugün gerçekleşen meclis toplantısında görüşüldü.  Odunpazarı Belediyesi 2019 yılı bütçesi geliri 28 milyon ek ile 302 milyon TL,  gider 315 milyon TL olarak belirlendi. Bütçe oyçokluğuyla kabul edildi. Bütçe ile ilgili komisyon raporuna AK Partili Meclis Üyesi Ahmet Yapıcı ve MHP’li Mustafa Ünal karşı oy kullandı.

DENK BÜTÇEDİR

Bütçe görüşmesinde CHP adına söz alan Mahmut Süzen, “Geçen seneden yüzde 12’lik artış söz konusudur. 302 milyon gelir ve 315 milyon gider ile denk bir bütç oluşturuldu. Grup olarak bütçeye kabul oy vereceğiz” dedi.

YERİNDE ELEŞTİRİLER YAPTIK

AK Parti Grubu adına söz alan Ahmet Yapıcı, “Bu meclisin yaptığı son bütçe. Daha önce 4 tane bütçe yapmıştık. 2019 yılı bütçesi önümüzde seçim bar yeni bir başkanlık ve yeni bir meclis oluşacak. Gelen insanların bakış açısı farklı olabilir. Bu bütçe üzerinde çok konuşmaya gerek yok. Uygulayıcısı biz olmayacağız gelecek olan arkadaşlar bütçeleri kendilerine göre uygularlar” diye konuştu.

GÖNLÜM RAHAT

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ise, “5 yıllık sürecin sonuna geliyoruz. Yeni bir süreç başlayacak. Umarım herkes gönlüne göre bir sonuç elde eder. 5 yıl boyunca Odunpazarı’nda hakkaniyete uygun, üreten, kaynağı düzgün kullanan bir bütçe oluşturduk. Önemli olan vatandaşın bize vereceği oy, karne ve destek vermesidir. 5 yıl içinde gönlüm rahat. Huzur içinde seçime gideceğiz. Ülke olarak sıkıntılı süreçten geçiyoruz. Odunpazarı Belediyesi’nin kendisini koruyacak tedbirler alması gerekiyordu. Bütçe oluştururken böyle bir yol çizdik” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim