Pazarcılar Odası Başkanı Mehmet Çiçek, 71 Evler Pazaryeri sorunu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kapalı Pazaryeri istediklerini yineleyen Çiçek, " Esnafımızın % 90'nın kurulmasını istemediği 71Evler sokak pazarına hiçbir esnafımızın tezgah açmamasını; ekmeğimize sahip çıkmak ve esnaf olarak kendi aramızda karsı karsıya gelmemek için istiyoruz. Çünkü haftanın 5 günün diğer pazarlarda yine hep birlikte ekmek mücadelemiz devam edecektir.

Bu sebeple Odunpazarı Belediyesi'nin pazar listesini doldurmak için tekrar başlattığı kayıt işlemine müracaat edilmemesi sizlerin yararınadır.  Mahkeme süreci de devam ederken sokak pazarının kurulmasını oldu bittiye getirilmesine müsaade etmemeliyiz.

2020 yılında buyana Çarpa pazarının Yeniken'te kaldıralım dedi bizler kabul etmediğimiz için pazar yerleri devirlerini bile yapmıyor. 71 Evlerine esnaf gitmediği için Tuhafiyeci ve esnaf arkadaşlara ceza yazdırmak nasıl sosyal belediyecilik anlayışı başkanım anlamak mümkün değildir. 71 Evlerine yakışır bir kapalı pazar yeri yaptın da biz mi istemedik. Kapalı pazaryeri yap hem halkımız memnun olsun hem de esnafımız memnun olsun.  Sayın Odunpazarı belediye başkanım Kazım Kurt'a biz de esnaf ve üreticiler olarak teşekkür edelim tüm esnaf arkadaşlara hayırlı işler bol bereketli kazançlar versin inşallah."

Editör: TE Bilişim