Eskişehir’de Üniversite eğitimi alarak mezun olmuş, eğitim sırasında Eskişehir Ülkü Ocaklarında görev almış şu anda Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde görev yapan aralarında Eskişehir Ülkü Ocakları eski Ocak Başkanlarından Yusuf Demir, Afşin Hatipoğlu, Serkan Eyielioğlu'nun olduğu 100’e yakın ülkücü Eskişehir Ülkü Ocaklarının ev sahipliğinde Eskişehir’de buluştu.

10 ila 15 yıl önce Eskişehir Ülkü ocaklarında görev alan ve Türkiye’nin her bölgesinden gelen ülkücüler ilk olarak Eskişehir Ülkü Ocakları il binasında toplandı. Eskişehir Ülkü Ocakları Başkanı Engin Şahan ve yönetim kurulunun ağırladığı ülkücüler ilk olarak Esentepe mezarlığında bulunan ülkücü şehitleri birer birer ziyaret ettiler.

Ziyarette dualar edildi Yasin-i şerif okutuldu. Ziyaret sonrası Ülkücü gurup ve Eskişehir Ülkü Ocakları eski günleri yad etmek için Anadolu Üniversitesini ziyaret etti. Daha sonra Asri Mezarlığı ziyaret edildi.

Programda konuşan Eskişehir Ülkü Ocakları Başkanı Engin Şahan “Yıllar önce Eskişehir Ülkü ocaklarında görev alan, Türkiye’nin çeşitli yerlerinde örneğin; Ankara’da, Kayseri’de, Manisa’da bulunan ve bağlarını hiç koparmayan ülkücü büyüklerimizi Eskişehir’de ağırlamaktan son derece mutluyuz, gururluyuz.

Bizler her daim iletişim halindeyiz. Birlik, beraberlik ve dayanışmanın çok önemli olduğu bu günlerde, Türk İslam Ülküsü ve Allah davası için gerektiğinde canlarını, kanlarını hiçe sayan aziz şehitlerimizi onların can yoldaşlığını yapan saygıdeğer ülkücü büyüklerimizle birlikte ziyaret ettik. Eskişehir Ülkü Ocakları ve Ülkücü gençler olarak Maziden Atiye köprüler inşa ederken bu tür ziyaretler ve istişareler önemlidir. Şehitlerimizi unutmamak boynumuzun borcudur. İnşallah en kısa zamanda bu tür buluşmaların çeşitli organizasyonlarla tekrarını sağlayacağız. Bizleri ziyaretleri ile onurlandıran ülkücü büyüklerimize tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim