• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.19
15°

Ayşe ünlüce Haberleri

ayşe ünlüce haberleri ve güncel ayşe ünlüce gelişmeleri, ayşe ünlüce ile ilgili tüm video, ayşe ünlüce fotoğrafları ve ayşe ünlüce haberleri Esgazete -eskişehir son dakika haberleri sitemizde


Gündem

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’nin seçim vaatlerinden biri olan Aktif Yaşam Parkı, Sazova Mahallesi’nde hayata geçiriliyor.Emekli vatandaşların torunlarıyla keyifli...

Gündem

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Burhaniye 5. Kitap Fuarı’na katıldı. Başkan Ünlüce, fuar kapsamda düzenlenen “Yerelden İktidara” konulu söyleşide,...

Gündem

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, gece saatlerinde Cumhuriyet Bulvarı’nda yapılan yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Yaşam

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Cemevi’nde muharrem orucu tutan vatandaşlarla bir araya geldi.

Gündem

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Disk Emekli-Sen Eskişehir Şubesi'nin düzenlediği etkinliğe katılarak emeklilerle bir araya geldi. Vecihi Hürkuş Havacılık...

Gündem

Cumhuriyet Halk Partisi Kütahya İl Başkanı Tamer Yenikaya, yönetimi ve Dumlupınar Belediye Başkanı Zekeriya Yılmaz, Ünlüce’yi ziyaret etti.

Gündem

Büyükşehir Belediyesi Temmuz ayı olağan meclis toplantılarının 1. Birleşim 1. Oturumu Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce başkanlığında gerçekleşti.

Gündem

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Mihalıççık ilçesinin Kayı Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Gündem
Gündem

CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi makamında ziyaret etti.

Gündem

Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'yi tebrik ziyaretinde bulundular.

Gündem

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, 2 Temmuz 1993’te meydana gelen Sivas katliamı ile ilgili bir mesaj yayımladı.