• DOLAR 34,25 %0.10
  • EURO 37,11 %0.23
  • ALTIN 3.010,44 %0.61
  • BİST100 8.695 %0.47
  • BITCOIN 67.250 %-1.39
  • ETHERIUM 2.640 %-2.69
14°

Öğrenci Haberleri

öğrenci haberleri ve güncel öğrenci gelişmeleri, öğrenci ile ilgili tüm video, öğrenci fotoğrafları ve öğrenci haberleri Esgazete -eskişehir son dakika haberleri sitemizde


Ekonomi

Eskişehir’de okulların açılmasıyla birlikte öğrencilerin öğle yemeklerinde sıklıkla tükettiği tavuk dönerin satışları yoğunlaştı.

Eğitim

Eskişehir'e farklı illerden öğrencilerini getiren aileler Bala Hatun Kız Öğrenci Yurdu'nun önünde yoğunluk oluşturdu.

Ekonomi

Bakanlık, Kaymakamlık ve işbirliği protokolü ile 4 yıllık Alp Havacılık İkili Mesleki Eğitim Programı’nın ilk aşamasında 13 öğrenci işbaşı yaptı.

Gündem

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz 2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlangıcı dolayısıyla eğitimin sorunlarına değindi.

Ekonomi

Eskişehir'de üniversitelerin açılmasına az bir süre kalırken apart sahipleri, öğrenciler henüz gelmediği için işlerinin durgun olduğunu söyledi.

Eğitim

Eğitim-Sen Eskişehir Şubesi eğitimdeki sorunlara ilişkin şube binası önünde basın açıklaması düzenledi.

Gündem

AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez, Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) tarafından Eskişehir'de yapımı sürdürülen yurda gitti.

Eğitim

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, şehirlerarası otobüs terminali, tren garı ve kampüs içine öğrencilere yardımcı olabilecek görevlilerin bulunduğu stantlar kurdu.

Eğitim

Vali Hüseyin Aksoy, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda ilk 100'e girerek başarı gösteren 11 öğrenciye hediye dağıttı.

Yaşam

Yunanistan'ın Batı Trakya Bölgesi’nde yaşayan Türk öğrenciler ve ailelerinin de aralarında bulunduğu heyet, Eskişehir’e gelerek şehrin tarihi ve turistik güzelliklerini...

Yaşam

Tepebaşı Belediyesi’nin, Başkan Ahmet Ataç’ın talimatı ile üniversite öğrencileri için hizmete sunduğu ücretsiz yemek hizmeti öğrenciler tarafından çok sevildi.

Asayiş

Bilecik Osmaneli İlçesinde geçtiğimiz haftalarda rahatsızlanan özel anaokulu sahibi son yolculuğuna sevenlerinin dua ve gözyaşları arasında uğurlandı.