• DOLAR 32,38 %-0.18
  • EURO 34,74 %-0.02
  • ALTIN 2.428,12 %-0.43
  • BİST100 9.981 %0.66
  • BITCOIN 62.812 %-1.69
  • ETHERIUM 3.156 %-4.51
19°

Tepebaşı belediyesi Haberleri

tepebaşı belediyesi haberleri ve güncel tepebaşı belediyesi gelişmeleri, tepebaşı belediyesi ile ilgili tüm video, tepebaşı belediyesi fotoğrafları ve tepebaşı belediyesi haberleri Esgazete -eskişehir son dakika haberleri sitemizde


Çevre

2023’te Tepebaşı’na 22 bin 865 metrekarelik 21 yeni park alanı kazandırılarak kent halkının kullanımına sunuldu.

Gündem

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımlarken, “Cumhuriyet kenti Eskişehirimizde gurur ve başarılarla geçecek nice...

Yaşam

Tepebaşı Belediyesi’nin Belde Evleri ve Deneyimli Kafelerde düzenlenen takı tasarım kursuna katılan kadınlar, farklı tekniklerle birbirinden güzel takılar yapıyor.

Siyaset

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, CHP Eskişehir İl Örgütü'nde adaylık başvurusunu yaptı.

Siyaset

Tepebaşı Belediye Başkan adaylığına başvurusunu yapan Gaye Usluer: "Hedefim Eskişehir’de ilk kadın belediye başkanı olmak."

Yaşam

Tepebaşı Belediyesi tarafından Kızılinler’in ata tohumundan üretilen meşhur bal kabağının tanıtılması amacıyla düzenlenen ‘Kızılinler Bal Kabağı Panayırı’ yoğun katılımla gerçekleşti.

Kültür sanat

Tepebaşı Belediyesi’nin başarıdan başarıya koşan İki Elin Sesi Var Çocuk Korosu için kayıtlar başladı.

Gündem

Tepebaşı Belediyesi tarafından Cumhuriyet’in 100. yılı anısına yapılan ‘100. Yıl Cumhuriyeti Anıtı’nın açılışı gerçekleştirildi.

Yaşam

Tepebaşı Belediyesi Nihal-İsmail Akçura Aşevi’nde, her gün titizlik ile hazırlanan yemekler ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılıyor.

Kültür sanat

1'inci Tepebaşı Uçan Süpürge Kadın Filmleri Festivali çerçevesinde ‘Kim Mihri’ ve ‘Boşlukta’ belgeselinin gösterimi ilgiyle izlendi.

Kültür sanat

Tepebaşı Belediyesi ve kardeş şehir Berlin Treptow-Köpenick Belediyesi iş birliği ile gerçekleştirilen ‘Doğu’ya Kervan’ isimli karma sergi Eskişehir halkının beğenisine...

Gündem

Tepebaşı Belediyesi tarafından, son günlerde basın ve sosyal medya organlarında yer alan haberlere ilişkin açıklama yapıldı.