• DOLAR 32,50 %0.08
  • EURO 34,78 %-0.12
  • ALTIN 2.496,45 %0.48
  • BİST100 9.693 %1.77
  • BITCOIN 64.300 %2.06
  • ETHERIUM 3.070 %1.55
17°

Yangın Haberleri

yangın haberleri ve güncel yangın gelişmeleri, yangın ile ilgili tüm video, yangın fotoğrafları ve yangın haberleri Esgazete -eskişehir son dakika haberleri sitemizde


Asayiş

Eskişehir’de evde çıkan yangın sonrasında mutfağı küle dönen anne Ayşe Kaya, maddi imkansızlıktan dolayı çocuklarıyla evde oturmaya devam ediyor.

Asayiş

İstanbul Valiliği'nin Beşiktaş'taki gece kulübündeki yangına ilişkin yaptığı açıklamada, "Hayatını kaybedenlerin sayısı 29’ye yükselmiştir ” denildi.

Asayiş

Eskişehir’de ahşap bir evde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü.

Asayiş

Eskişehir'de iddiaya göre, bir binanın bodrum katına yabancı uyruklu çocukların torpil atması nedeniyle çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Asayiş

Eskişehir’de geçtiğimiz günlerde garajda çıkan yangın sonrası kullanılamaz hale gelen 3 bloklu apartmanda tahliye çalışması devam ederken, bina sahibi o...

Asayiş

 Eskişehir’de bir apartmanın 2’nci katında çakmakla oynayan çocuğun neden olduğu yangında, binada mahsur kalarak dumandan etkilenen ve itfaiye ekiplerinin çalışmalarıyla...

Asayiş

Eskişehir’de bir geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın, 15 itfaiye aracı ve 35 personelin müdahalesiyle 3 saatin ardından kontrol altına alındı.

Asayiş

Eskişehir’de arıza sonucunda üst kısmından alev alan tramvay, büyük paniğe neden oldu.

Asayiş

 Eskişehir'in Mihalıççık ilçesinde bir kiraz bahçesinde bulunan evden ormana sıçrayan yangına 1 helikopter, 6 arazöz ve 2 su tankeri müdahale...

Asayiş

Eskişehir’de çıkan orman yangına müdahale devam ederken, Afyonkarahisar’ı Seyitgazi ilçesi üzerinden Eskişehir’e bağlayan karayolu güvenlik gerekçesiyle ulaşıma kapatıldı.

Türkiye

Çanakkale’de çıkan orman yangını yerleşim alanlarını kullanılamaz hale getirdi.

Asayiş

Seyir halindeki kepçe operatörü alevleri fark etti, aracın kepçesiyle toprağı alevlerin üzerine atarak yangının ilerlemesine engel oldu.