İyi Parti Eskişehir İl Başkanı Eren Ekmen, kapatılan Eskişehir Hasan Polatkan Havalimanı’nın yeniden faaliyete alınması çağrısında bulunarak iktidara yüklendi.

Halk Sandıkta Hesap Soracak

         Eskişehir Hasan Polatkan Havaalanın kapatılmaması için daha öncesinde verdikleri mücadeleyi anımsatarak açıklamasına başlayan İyi Parti Eskişehir İl Başkanı Eren Ekmen, İktidarı eleştirdi. Bu kapatmanın ardında yatan asıl nedenin, Eskişehir’in siyasi olarak AK Parti’ye uzak olmasından dolayı bir cezalandırma adımı olduğunu belirten Ekmen, Eskişehir halkı ve yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız bakalım bu kararınızı nasıl onaylıyorlar, Eskişehirli vatandaşlar bunun hesabını sandıkta sizlere soracaktır” dedi.

Eskişehir’i Cezalandırmayın

“Eskişehir ilimizin gerçek sorunları aşikâr iken mevcut ve faal olan temel ihtiyaçlarımız elimizden tek tek alınmaya çalışılmaktadır” diyerek iktidara tepki gösteren Ekmen, şunları dile getirdi: “Eskişehir’in gerçek ihtiyacı yurt içi ve yurt dışı Hava ulaşımının arttırılmasıdır. Eskişehir Organize Sanayisi ulaşımının Hasan Bey demir yolu bağlantısının yapılmasıdır. Eskişehir sanayisinin demir yolu bağlantısı ile Gemlik Limanına bağlanmasıdır. Eskişehir OSB. Büyük katkı sağlamak, sanayiyi canlandırmak gerekirken iktidar, batık bir projeyi desteklemek için, Eskişehir halkını ceza vermekle uğraşmaktadır. Ayrıca Zafer Havaalanını açtığı gibi buraya taşımayı ise Zafer Havaalanına yine bir rant kapısı açarak demir yolu hattı yapmaya çalışmaktadır. Bir an önce iktidar batık projeleri örtbas etmek yerine Eskişehir’in gerçek sorunları olan Kuzey çevre yolu, Ölüm yolu olarak bilinen Seyitgazi ve Alpu yolları bir an önce faaliyete geçirmek ve samimi olduklarını Eskişehirliler adına görmek istemekteyiz, iktidar vekillerinin verdiği sözleri hatırlatarak yerine getirilmesini beklemekteyiz.    Biz İYİ Parti olarak İktidar partisinin yapmış olduğu yanlış politikalarını bir an önce terk edip vatandaşlarımızın hayrına iş yapmalarını Eskişehir halkı adına talep ediyoruz. Eskişehir Halkını yalnızlaştırmayın, cezalandırmayın samimi olun diyoruz. “         

Editör: Mustafa YILDIRIM