Eğer siz de silahlara ve atışa meraklıysanız bu siteyi mutlaka ziyaret etmelisiniz. Sitede İzmir Atış Poligonu içerisinde yapabileceğiniz her türlü aktivite hakkında bilgi alabilir ve sitede yer alan outdoor ürünlerini inceleyebilirsiniz.

Poligonda Ne Yapılır?

İzmir Atış Poligonunda uluslararası standartlara uygun 25 metrelik 5 farklı atış yolu yer almaktadır. Poligon son derece modern havalandırma sistemine sahip olup yaptığınız atışlarda barut kokusu doğrudan dışarı atıldığı için son derece temiz bir havaya sahip. Siteyi ziyaret ederek İzmir atış poligonu hakkında pek çok bilgiyi öğrenmeniz mümkün.

Herkes Poligonda Atış Yapabilir Mi?

18 yaşını doldurmuş herkes silah ruhsatı olmasa da atış poligonlarında atış yapabilmektedir. Sitede İzmir Atış Poligonu içerisinde yapabileceğiniz temel atış eğitimi, yüksek tüfek eğitimleri, İzmir silah satış, araçtan atış, yüksek riskli alan, yakın mesafe savaş teknikleri, silahlı saldırılara karşı koyma ve daha pek çok eğitim hakkında bilgi alabilirsiniz.

Atış Poligonu Fiyatları

İzmir atış poligonu sadece modern atış poligonu alanı, havalandırma sitemi ve her türlü ve tüfek çeşitleri ile değil uygun fiyatları ve kurumsal firmalara yönelik düzenlediği aktivitelerle de fark yaratmış durumda. Firmalar için özel olarak hazırlanan takım oyunları sayesinde çalışanlarınızın takım olma bilinci artacağı gibi çalışanlarınızı bireysel olarak hedefe odaklanma, strateji yönetimi, stres yönetimi gibi konularda da performansları gözle görülür şekilde artacaktır.

Editör: Mustafa YILDIRIM