AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan’ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı’nda şu ifadelere yer verdi; “8 Mart Dünya Kadınlar Günü: tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de bu günü kutlamanın gurur ve onurunu yaşıyoruz.

Ellerinin değdiği her şeyi güzelleştiren, fedakârlık ve sevginin kaynağı olan anneliği ile bizleri hayata bağlayan kişilerdir kadınlar.

Huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşları olarak hayatın her alanında etkin bir şekilde yer alan kadınlarımız, Kurtuluş Savaşı'nda vatanımızın bağımsızlığı için erkeğiyle cepheden cepheye koşarak hiçbir etikete takılmadan sadece kadın olmanın yanında ülkesi için neler yapabileceğinin kanıtını tüm dünyaya göstermiştir.

Eğitim, bilim, kültür, sanat, siyaset, ekonomi ve spor gibi her alanda büyük başarılar ortaya koyan kadınlarımız, bugün toplum içerisinde söz sahibi olmanın da haklı onurunu yaşamaktadır. 

Bu vesileyle başta vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin kıymetli anneleri ve kız kardeşleri olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.”

Editör: Mustafa YILDIRIM