Gündemi 20 yıldır belirleyen iktidarın son 3 aydır gündemini Zafer Partisi olarak belirlediklerini söyleyen Bingöl, Zafer Partisi’nin Eskişehir’de 1000 üyenin üzerinde üye sayısı ile ciddi çalışmalara devam ettiklerini ve Eskişehir halkının özellikle de gençlerin partiye önem gösterdiklerini belirtti.

Bayram; “2 gün önce genel başkanımızın Erzincan İliç’e gidip yaklaşık 20 ton siyanürün Kemaliye’deki nehre aktığını aktardı. Ne iktidar ne muhalefetten bununla ilgili  hiçbir ses   çıkmadı. Hatta valilik bu 20 ton siyanür değil diyerek önce yalanladı sonra Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kanadalı şirkete 15 milyon ceza kesti.  Bir ağaç için bir köşkü yürüten zihniyetten böyle bir zihniyete dönüşümüz ciddi anlamda Türkiye Cumhuriyeti devletimizin ne kadar ihanet içine bulunduğunun resmî belgesidir. Hükümet de muhalefet de halkın derdiyle dertlenmeyip halkın sorunlarıyla dertlenmeyip adeta sanki Türkiye Cumhuriyeti devletine bir bozgun şeklinde hareket etmekteler. Bu da gösteriyor ki iktidarın da muhalefetin de aynı gemide hareket ettikleri hatta 20 yıldır iktidarı da 20 yıldır muhalefetin iktidarda tutmak için uğraştığının belgesidir” şeklinde konuştu.

Atatürk ilke ve inkılaplarından uzaklaşıldı

Zafer partisi olarak halkın sesi olmaya ve halkın derdiyle dertlenmeye ant içtiklerini belirten Bingöl; “Zafer partisi, siz gazetecilerin, dışarıdaki simitçinin, esnafın, sanayideki işçinin ve iş verenin hareketidir. Bu halkın hareketi. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni 1923 ayarlarına tekrar çevireceğiz. Ülke 20 yıldır Atatürk ilke ve inkılaplarından ciddi anlamda uzaklaştırıldı. Ülkemizin Atatürk’ün ilke ve inkılaplarıyla alakalı ciddi bir pansumana ihtiyacı var. Bu pansuman görevini de bizler Zafer Partisi olarak üstlendik.

Tarikatlara, cemaatlere geçit vermeyeceğiz!

Geçtiğimiz günlerde bir tarikat liderinin öldüğünü ve aynı gün 2 şehit varken bunun tarikat lideri kadar gündem olmadığına dikkat çeken Bingöl, Türkiye Cumhuriyeti devletinin tarikatlara, cemaatlere bırakılmasına izin vermeyeceklerini belirtti. Sözlerine devam eden Bingöl; ‘’Eskişehir İl Başkanı olarak ‘Yüce Türk milleti sizin gibi tarikat ve cemaat liderlerini asla unutmayacaktır.’ şeklinde bir tweet attım. Evet, unutursak kanımız kurusun. Mahmut gider Ahmet gelir Ahmet gider Hasan gelir biz halk olarak aklımızı kiraya verdiğimiz sürece bizleri devamlı yönetecek sadece isimler değişir. Bizler zafer partisi olarak nasıl ki siyasetin sermayesi insansa tarikat ve cemaatlerin de insandır.’’ İfadelerinde bulundu.

Türkiye’yi 1923 ayarlarına tekrar getireceğiz!

Zafer Partisi olarak öncelikle sosyal devlet anlayışını ortaya koyacaklarını söyleyen Bingöl, vatandaşlar çocuklarımızı nasıl okutacağız, yurt kiralarını nasıl ödeyeceğiz diye düşünmeyecekler çünkü devlet her zaman vatandaşların yanında olacak ve devletin vatandaşların yanında olduğu dönemde de tarikat ve cemaatlere ihtiyacının olmayacağını vurguladı. Basın mensuplarına ve halka seslenen Bingöl, “Sizlerle bugün toplanmamızın sebebi başında şunu belirtmek istiyorum Zafer Partimize siz değerli basın mensupları da sahip çıkalım. Artık futbol takımı tutar gibi partizanlık yapmayalım. 1923 ayarlarına geri dönelim. 20 yıldır üstüne basa basa söylüyorum Atatürksüz siyaset yapmaya çalıştılar. Olmadığını halk olarak hep beraber gördük. Biz zafer partisi olarak şunu da söylüyoruz Alparslan da bizim Metehan da bizim Fatih Sultan Mehmet de Atatürk de bizim. Biz bu halkın özüyüz. Biz milliyetçi hareket partisinin kökü ve özüyüz.   Biz bu halkız. Türkiye’nin sigortası olmaya talibiz. Devlet bizleriz. Bizleriz derken dışarıdaki simitçi arkadaşlarımız buradaki basın mensubu arkadaşlar lütfen sizden ricam Zafer Partisi burada halkımızın evidir yeridir yuvasıdır. Dediğim gibi bayrağıyla toprağıyla vatanıyla Atatürk’üyle ne mutlu türküm diyebilen herkese kapımız açık. Hepinizi bekliyoruz”ifadelerini sözlerine ekledi.

Editör: Mustafa YILDIRIM