Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen 14 Mart Tıp Bayramı mesajında şunları söyledi; “En büyük nimetimiz olan sağlığımızı korumak ve sürdürmek için ellerinden geleni ardına koymayan tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum.

İçinde bulunduğumuz pandemi döneminde, insanüstü bir çabayla görevini yerine getiren doktorlar, hemşireler ve diğer tüm sağlık çalışanları en üst düzeyde takdiri hak ediyorlar. Yoğun çalışma saatleri, karşı karşıya oldukları yaşamsal riskler ortadayken, zaman zaman karşılaştıkları olumsuzlukların, hasta yakınlarının fevri davranışlarının, devlet nazarında hak ettikleri değerin verilmemesinin onların görevlerini yapmalarını engellemeyeceğini çok iyi biliyorum. Çünkü sağlık alanında çalışmak, dünyanın en değerli mesleklerinden biri, hatta birincisidir. Bu nedenle onlara, her alanda inanmalı, güvenmeli ve emeklerinin karşılığını vermeliyiz.

14 Mart Tıp Bayramını en içten duygularımla kutluyor, hayatını kaybeden sağlık çalışanlarını rahmetle anıyor, tüm sağlık çalışanlarımızı sevgi ve saygıyla selamlıyorum.”

Editör: Mustafa YILDIRIM