MYB Tekstil kurumsal firmalara yönelik iş elbiseleri ve özel kıyafetleri, üstün güvenlik özelliklerde, kaliteli kumaş seçimleriyle, ergonomik ve şık tasarımlarıyla sunuyor.  Sektörde 22 yıldır, referansları ve kalitesiyle adını duyuruyor. Kurumsal kimliğinizi en iyi derecede yansıtacak özelliklerde üretimi gerçekleştiriyor. İş kıyafetleri, personel istihdam eden firmalar için zorunluluk gösteriyor. Bir yıl içerisinde her personele iki dönem kıyafet seçilmesi gerekiyor. Özellikli, kaliteli ve şık kıyafet maliyetleri, kurumlar açısından önemli gider kalemini oluşturuyor. MYB Tekstil istenilen özelliklerdeki kıyafetleri, kaliteli, güvenlik düzeyi üst seviyede, uygun fiyat avantajlarıyla sunuyor. Üretici firma garantisiyle kaliteyi ekonomik şartlarda oluşturuyor. Ödeme seçeneklerinde firmaya uygun planlar sunuyor. Seri üretim hattında istenilen adetler, kalite standartlarıyla, zamanında teslim ediliyor. Her ürün ayrı ambalajlarda beden ölçüleri tasnif edilerek sevk ediliyor. Hızlı, kaliteli ve özel üretim teknikleri uygulanıyor. Logo, firma, bölüm, unvan ve isimler kaliteli nakışlarla işleniyor.

İş Elbisesinde Sipariş ve Üretim Detayları

Sipariş aşamasından önce firma talepleri doğrultusunda, standart beden ölçüsü bazında şahit numune hazırlanarak model sunuluyor. Şahit numune detayında istenilen güvenlik özellikleri, kurumsal kimlik çalışması tasarımı gibi tüm ürün detayları yer alıyor. Şahit numunelerin, siparişte belirtilen bütün örnekleri, iş pantolonu, tişört, önlük gibi tam takım olması gerekiyor. Firma şahit numunede güvenlik düzeylerine, kaliteye, kurumsal kimlik sunumuna, beden ve kalıp ölçü uygunluğuna bakıyor. Numune personele giydirilerek çalışma performansı ölçülüyor. Numunede düzeltilmesi istenilen özellikler bulunuyorsa talep edildiği takdirde yeniden istenilen formda revize ediliyor. Şahit numune beğenilirse karşılıklı onay verilerek anlaşma sağlanıyor ve seri üretim aşamasına geçiliyor.  Üretim tecrübesiyle, hangi güvenlik düzeyi hangi aşamada nereye uygulanacak deneyimli üretim ustaları tarafından yapılıyor. Uluslararası kalite standartlarında üretim gerçekleştiriliyor.

Hemşire forması, üniforma, servis personeli, karşılama birimi kıyafetleri kurumsal kimliği yansıtacak şıklıkta ve kalitede üretiliyor. Üretimi tamamlanan ve kalite kontrolleri sağlanan ürünler ayrı ayrı sınıflandırılıyor. Beden ölçüleri, adetleri ve birimleri sınıflandırılmış listelerle, her birim için ayrı olarak paketleniyor. Satın alma tarafından kontrolleri sağlanan ürünler, istenilen zamanda ilgili birimlere teslim ediliyor.

Editör: Mustafa YILDIRIM